Helene Fischer: Derfor er de ikke gift endnu!

Det var virkelig noget ekstraordinært, der skete i München fredag den 7. februar: Helene Fischer, hendes ven Thomas Seitel og hendes forældre var gæster ved middagsshowet ”Teatro” af stjernekokken Alfons Schuhbeck. Helenes mor Maria havde fødselsdag, og den fejrede de naturligt som familie. Og ikke kun det: Det var første gang, at de to dukkede op offentligt som et par!

Og ikke kun det! De fik deres billeder taget, talte med fans og andre tilskuere og havde en helt normal aften med et fantastisk live show og god mad.

Man kunne næsten ikke kende Helene! Det overrasker ikke rigtig! Helene er ekstremt glad. Som BUNTE rapporterer, splitter hele deres miljø: ”Han er ekstremt god for Helene. De er et godt team. De to elsker hinanden meget og vil dele deres liv med hinanden – ubetinget!”

Så undrer man sig selvfølgelig nu, hvornår det sidste kærlighedsskridt endelig tages? Hvornår bliver de endelig gift? Hvis man skal tro på Thomas’s far, kan det tage et stykke tid. Først og fremmest er der færdiggørelsen af huset! Men når det er gjort, fortalte Thomas Far til BUNTE, så kunne der snart være bryllup! Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse