Helene Fischer: Comeback tidligere end forventet?

Foto: WDR/dpa/Bernd Wüstneck

For ikke så længe siden var vi alle glade for, at Helene Fischer gav et livstegn fra sig efter et år med afholdenhed fra sociale medier. Men glæden blev hurtigt overskygget: Flere tegn pegede på mulig baby og hendes nye album blev også planlagt til efteråret, som et hemmeligt dokument afslørede.

Det ser lige så dårligt ud for Helene Fischer Showet til december, hvilket næppe ville være muligt på grund af Corona pandemien. Så det ser ikke godt ud for fansen af ​​Helene Fischer i starten.

En offentlig afstemning kunne ikke kun bringe Schlager Dronning tilbage på scenen, men også bringe hende tilbage sammen med hendes eks-partner Florian Silbereisen – i det mindste for en aften.

Den traditionelle offentlige afstemning om den “Goldene Henne”, der er blevet tildelt årligt siden 1995, har kørt siden i dag, den 27. august, 2020. Det er netop her, hvor Helene er nomineret med sit juleshow i kategorien “TV / Entertainment”.

Også nominerede er forestillingerne “Joko und Klaas gegen ProSieben”, “Verstehen Sie Spaß?”, “Let’s Dance” og “The Masked Singer”.

Spørgsmål: Med hensyn til kvoter får Helene Fischer de nominerede udsendelser til at se gamle ud og vil hun også klare at overbevise publikum om sig selv? Vi er nysgerrige …

… ikke kun om Helene Fischer vinder, men også om hun møder sin tidligere partner Florian Silbereisen om aftenen ved prisuddelingen. I kategorien “Musik” er han nomineret sammen med sin nuværende duetpartner Thomas Anders. Skulle både Florian og Helene vinde, kunne de to genforenes i et show den 30. oktober ved tildelingen af ​​”Golden Henne”, som sendes på MDR.

Så det forbliver spændende, om Helene Fischer vender tilbage til scenen den 30. oktober 2020. En uge før, den 24. oktober, skulle dette års “Schlagerbooom” finde sted. Dette blev allerede afsløret indirekte, da showet “Schlagerchance” blev annonceret på det forrige Silbereisen-show “Schlagerlagerfeuer”.

Sidste år gav Helene Fischer en overraskende optræden i Dortmunds Westfalenhalle, det traditionelle spillested for “Schlagerbooom”, som ingen havde forventet.

Hvem ved: Måske vil hun også være en del af spillet i år, og hendes comeback ville være endnu tættere på. Det forbliver spændende!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse