Helene Fischer: Bliver hendes juleshow 2020 aflyst?

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

Den første juleferie er om 143 dage. Om 143 dage tilbringer vi normalt aftenen i sofaen efter stegt gås med ”Helene Fischer Show” på skærmen. Men i år er alt anderledes … formodentlig vil jubilæumsudgaven af ​​Helene Fischer-showet blive offer for Corona-pandemien …

Jul uden Helene Fischer? Det ville være chokerende nyheder for hendes fans! Men BILD skriver nu på deres onlinemedie, at showet kunne være i fare i år.

Historien stammer fra en insider, der siger, at Helene ikke kun ville synge i sit show, men at hun også ville danse med sin dansegruppe og udføre akrobatik med kunstnere, ganske som vi plejer at se hende.

Det er umuligt at overholde afstandsreglerne på scenen. Men det er præcis, hvad “Helene Fischer Show” handler om.

For ZDF’s side er der i øjeblikket ingen oplysninger og ingen beslutning om, i hvilken form programmet skal produceres i år. Spændingen fortsætter, og som allerede nævnt: Der er stadig 143 dage!

I 2021 er Helene Fischer i fuld gang igen!

Men selvom man ikke ønsker at behandle spørgsmålet om juleshowet med Helene Fischer endnu, er der også håb for de mange fans!

Den Open-Air, der er annonceret i det østrigske skisportssted Bad Gastein til marts 2021, vil helt sikkert blive lavet til at håndtere corona-udfordringen!

Koncerten, der faktisk var planlagt til april, blev aflyst på grund af Corona, men den smukke Helene vil bestemt gøre sit store comeback den 26. marts næste år. Ifølge arrangøren antages det bestemt, at koncerten finder sted.

De vil have et sted med et areal på 70.000 kvadratmeter, hvor 35.000 fans kan fejre den ultimative absolutte Helene Fischer-koncertoplevelse.

Med denne størrelse skal afstandsreglerne også overholdes. I øvrigt: Da nogle har returneret deres billetter til den aflyste koncert i april, siger arrangøren, at billetter til koncerten nu er tilgængelige igen.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse