Helene Fischer: Bittert forræderi!

Foto: © Kristian Schuller / Universal Music

Alles øjne holder øje med hvert trin, fans venter på hvert tegn på liv – når du er berømt. Helene Fischer burde være blevet vant til det efter alle disse år. Beundret, elsket – men anonymitet, bare gå ud på gaden, gå på shoppingtur? Det kan den blonde schlagerdronning godt glemme det. For berømmelse og succes – og fansenes kærlighed – du accepterer det, men hvad der er sket nu, sku bryde hendes hjerte. Det er et forræderi, så stort, så bittert. Hvem kan Helene stole på nu?

For pludselig ser det ud til, at nære venner deler hemmeligheder. Nogle gange store, nogle gange små. Men alle ting, som Helene bestemt ikke vil dele med verden. Ihvertfald ikke endnu.

Hun arbejder hemmeligt, stille og stille på ny musik. Det skulle være en overraskelse for fansen. Men såkaldte venner afslører pludselig, at hun optager et nyt album. Og også hvor: I Hamborg, i et avanceret studie. I stedet for at arbejde med sine nye sange uforstyrret, må Helene Fischer nu frygte, at nysgerrige mennesker måske kommer på besøg og forstyrrer dem under optagelserne.

Oplysningerne skal være kommet fra hendes miljø. Det gør ondt. Helene har haft bitre oplevelser med falske venner, der foregiver at være loyale. Senest, da hun ønskede at fejre en ceremonien for drømmevillaen på Ammersee med sine kære. Privat, i en lille gruppe. Men i sidste ende gjorde billederne og videoerne, selv hvert ord, hun sagde, det til offentligheden. Helenes tillid – brudt.

Det er også vanskeligt til tider inden for familien. Fordi ingen ringere end faren til hendes elskede Thomas, Günter Seitel, regelmæssigt fortæller om sin næsten svigerdatter og hans søn. Det er en stor kærlighed, siger han. Han snakker også om ønsket om at få børn, og et bryllup. Alle ting, som ikke alle skal høre. Kan du ikke forstå og respektere det?

Der er altid mennesker, der ønsker et stykke berømmelse. Uanset hvor mange tårer din ambition fører til. Et andet eksempel: Thomas ‘ekskæreste Anelia Janeva. Ja, Thomas forlod hende til fordel til Helene. Ja, det var utroligt smertefuldt. Men var hun nødt til at fortælle alt dette efter sammenbruddet? Offentliggøre, hvor meget du har grædt, hvor meget du har lidt? Det ville være bedre, hvis det kun var beregnet til søsterens, den bedste venindes ører …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse