Helene Fischer: Arbejder hun på et nyt album?

Foto: ZDF / Sandra Ludewig

På grund af den aktuelle Corona-situation må comebacket af megastar Helene Fischer vente: Forestillingerne i Schweiz og Østrig blev aflyst i sidste uge!

Et stort chok for fansene og alle, der ventede på, endelig at se Helene live igen. Men nu vokser rygterne om, at Helene arbejder på et nyt album …

En insider afslører nu til Schlager.de: Ja, det er sandt! De er i øjeblikket nøje på udkig efter nye sange til et Helene Fischer-album, der forventes udgivet i efteråret 2020.

Det ville være fantastisk! Så det vil være interessant at se, hvilke lovende sangskrivere og komponister der bidrager med de nye numre til dette album.

Hendes superhit “Atemlos” blev skrevet af Kristina Bach, hendes hit “Ich wollte mich nie mehr verlieben” kommer fra kunstnerens Elżbieta “elas pen.” Steinmetz, der konkurrerer med sit band “Elaiza” på ESC for Tyskland i 2014.

I mellemtiden skriver ela. også sange for mange andre kunstnere, men Helene ser ud til at have været meget sjov.

I et interview med “Watson.de” afslørede ela. nu hvordan det var at arbejde med hende: ”Virkelig fantastisk! Vi talte i telefonen et par gange, hun er en åbenlys kvinde, meget talentfuld og ved præcis, hvad hun vil. ”

Nå, vi er meget spændte for at se, om rygtet er sandt. Vi holder os tunede!

Kilde: Schlager.de

(red.) Ja vi er selvfølgelig også spændte på om rygtet er sandt, men vi holder os forbeholdne til det. Det gør vi fordi at Helene altid selv fortæller hvis hun arbejder på et nyt album, og det har hun ikke gjort endnu.

Det skal du læse