Helene Fischer afslører overraskende detaljer om hendes karriere pause

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Der er ikke blevet hørt fra Helene Fischer i lang tid. Men nu er hun tilbage og overrasker fansene med en meget speciel hemmelighed. Men hvad er sket i løbet af pausen

Sidste år tog Helene Fischer en pause, men nu er hun tilbage offentligt og selvfølgelig på scenen som gæst hos Günther Jauch.

I Søndags optrådte Helene nemlig i Günther Jauchs tv-show “Menschen, Bilder, Emotionen” og efter hendes optræden afslørede hun detaljer om hendes “karriere-ferie”. Og der var bestemt meget at lære. Når alt kommer til alt, havde hun trukket sig helt tilbage fra offentligheden.

En rigtig power-kvinde

Helene er en af ​​de mest succesrige tyske schlager-sangerinde nogensinde. Og ikke kun det: Hun er også en af ​​de bedst lønnede sangerinder i verden. Hendes sceneshows er spektakulære, og Helene viser sig at være et unikt talent på scenen. Uanset om det er sang, dans eller akrobatik, synes denne power-kvinde at mestre alting perfekt.

Hvorfor Helene besluttede at tage en pause sidste år, og hvad hun havde gjort i løbet af denne tid, afslører hun nu for Günther Jauch.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Endelig tid til at lave mad

Årsagen til hendes pause lyder plausibelt: “Jeg synes, at enhver kunstner skal skabe denne fritid eller denne frihed … Det var utroligt vigtigt og godt – tiden med familie og venner var god,” siger Helene. Især nød hun bare normaliteten ved at være hjemme – ingen koncerter, ingen interviews.

Og denne detalje skal overraske fans.

Fordi Helene ser ud til at være talentfuld og ikke kun på scenen, men også ved komfuret: ”Jeg fik endelig tid til at stå i køkkenet, lave mad og prøvet meget. Jeg var så åben for så mange normale ting, og det nød jeg bare virkelig. At leve normal” understreger hun.

Stort comeback i 2021

Men Schlager-dronningen kunne ikke rigtig fejre sit planlagte comeback i 2020. Fordi Coronapandemien forpurrede det for hende som sp mange andre. Så Helene planlægger sit store comeback næste år.

Helene håber “at alt vil blive roligt på et eller andet tidspunkt. Fordi vi alle har brug for det igen! ” Vi kan selvfølgelig kun tilslutte os dette.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse