Helene Fischer afslører få private detaljer om sit hverdagsliv

Hvis der er én ting, som Helene Fischer ikke bryder sig om, er det at tale om ting fra sit privatliv. Hun ønsker at beskytte sin lille, intakte familie, der består af hendes datter og hendes partner Thomas Seitel, så meget som muligt. I et radiointerview lod hun dog et par private detaljer slippe ud.

Morgenmad er hendes yndlingsmåltid

Helene Fischer afslørede allerede under “großen Schlagercomeback” over for sin ekskæreste Florian Silbereisen, at hun kan lide, at tingene er enkle i privaten. Jeans og en T-shirt, og hun føler sig godt tilpas.

Men hvad skal der ellers til for at gøre Helene Fischer lykkelig? Ganske enkelt: en god morgenmad! “For mig er en afbalanceret morgenmad næsten det vigtigste i løbet af dagen. Der er mennesker, der kan klare sig med en kaffe og derefter starte dagen. Det er slet ikke mig. Jeg elsker at spise morgenmad og give mig selv en fuld dosis vitaminer og gode, sunde kulhydrater som det første om morgenen, og så kan jeg starte dagen med fornyet energi,” afslørede Helene i et interview med Radio Niederösterreich.

Helene Fischer er nu tvunget til at stå tidligt op

Helene selv var tilsyneladende engang en sov-længe kvinde, men siden hendes datter blev født senest i slutningen af 2021, er det slut med det. Men hun forkæler sig selv med en lang, langvarig morgenmad!

“Jeg er blevet en der står tidligt op, jeg plejede at kunne lide at sove længe, men det er selvfølgelig ikke helt muligt i min nye livsfase, hvilket er helt okay for mig. Til gengæld er morgenmaden lidt mere omfattende for mig nu. Jeg får enten müsli, en slags Bircher-müsli, som jeg altid blander selv, eller nogle gange, hvis jeg har mere tid, en æggekage og et stykke brød, som altid er meget vigtigt og afgørende for mig.”

Kaffe eller te? Begge dele!

Det eneste spørgsmål, der er tilbage, er: foretrækker Helene Fischer kaffe eller te til morgenmad? “Faktisk begge dele!

Jeg starter altid med en varm ingefær-citron-te. Nu begynder den kolde årstid alligevel igen, så immunsystemet er forberedt igen. Derefter drikker jeg en kaffe, selv om det kun er én om dagen, og så drikker jeg kun vand hele dagen”, fortæller Helene Fischer, som godt kunne forestille sig at flytte til Østrig.

Eksemplarisk! Men på en eller anden måde ville man ikke forvente andet af en professionel som Helene Fischer …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse