Helene Fischer: Afsat af børn!

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Helene Fischer er en af ​​tidens mest succesrige tyske musikere. Hendes albums stormer regelmæssigt hitlisterne. Men nu skal Schlagerdronningen sluge en meget bitter pille. Hendes langsigtede rekord blev brudt af børn!

Albummet “Best of Helene Fischer” var et værk til hitlistehistorie. Det blev udgivet i juni 2010 og holdt sig i hitlisterne i 357 uger – før den lange rejse til albummet var slut i januar 2021. En rekord for evighed? Næppe sandsynligt! Helene Fischer blev fjernet – fra et album til børn.

Allerede i hitlisterne i 361 uger!

„Die 30 besten Spiel- und Bewegungslieder“ af Simone Sommerland, Karsten Glück og Kita-Föschen siges at have knækket Helenes rekord, rapporterer “Musikwoche” og henviser til “GfK Entertainment”. Simone Sommerland, Karsten Glück og Kita-Föschen er et musikprojekt fra Ruhr-området. Børnenes sangalbum er det hyppigst placerede album nogensinde i de 100 bedste longplaycharts – med i alt 361 uger (pr. 14. april 2021).

“En rekord for evighed”

Ifølge rapporten blev albummet udgivet den 18. februar 2011 for godt ti år siden. I marts 2011 røg albummet i hitlisterne. I mellemtiden fløj albummet ud af top 100 og kom igen og igen. Alt i alt har de opnået tredobbelt platin og 600.000 albumsalg siden da.

”Dette er en rekord for evigheden!” Siger en begejstret Marco Sumfleth, ejer af det ansvarlige mærke “Lamp und Sumfleth Entertainment”. Ifølge “Musikwoche” understregede han: “Ingen kunne have gættet, at dette album en dag ville være så succesfuldt.

Men vi har at gøre med en målgruppe, der konstant vokser. Sådan opdager nye familier hele tiden vores album og sange.” En utrolig succes!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse