Helene Fischer: Ægtemanden Thomas Seitel får buh-råb på scenen

Ved en koncert i Zürich vendte Helene Fischer sine schweiziske fans mod ægtemanden Thomas Seitel.

Thomas Seitel får buh-råb på grund af Helene

Efter at Helene Fischer (39) allerede havde optrådt med sit spektakulære sceneshow syv aftener i Lanxess Arena i Köln, tog popdronningen nu til Zürich i Schweiz for at give fem shows.

Men det havde sangerinden bestemt ikke forventet. Lørdag den 23. september 2023 vendte Helene midlertidigt fansene mod sin mand Thomas Seitel (38). Årsagen: ost!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Seitel (@thomasseiltel)

“Fondueopskrift mod Föteli”.

Men hvad var der sket? En fan fra publikum holdt et skilt op med ordene “Fondueopskrift mod foto med dig!”. Helene Fischer bemærkede selvfølgelig plakaten med det samme. Flere gange jokede hun på schweizertysk: “Fondueopskrift mod Föteli.” Den 39-årige havde allerede afsløret, at hun er fondue-fan. “Det er altid på menuen for os i Schweiz – på en koncertfri aften,” sagde hun til den schweiziske avis “Blick”.

Helene forklarede sine fans, at hun endda ved, hvordan man tilbereder den. Men der var et ret stort problem med det. “Min bedre halvdel kan ikke lide ost,” afslørede Helene med henvisning til sin mand Thomas. Skandale! I hvert fald i ostelandet over dem alle, Schweiz. Fansene straffede denne tilståelse med højlydte buh-råb, som selvfølgelig var ment i sjov.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Thomas Seitel (@thomasseiltel)

Thomas og Helene tager det med humor

Både Helene og Thomas tog buh-råbene med humor og fortsatte showet. Danseren lagde endda en video af ostefadæsen på sin officielle Instagram-konto. Han beskrev opslaget med ordene: “Nu har jeg givet det væk” og en tårevædet smiley.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse