Helene Fischer: Adskillelse efter tre måneder?

Når man afgiver sit hjerte og overlader det følelserne, er sindet ofte magtesløst. Hvor godt kender Helene Fischer egentligt den mand, hun har ladet ind i hendes liv.? For Helene er Thomas Seitel helten til hvem hun har lagt sit liv i hænderne ved halsbrækkende-akrobatiske numre. Drømmen, hun blev forelsket i. Er det nu – kun tre måneder efter meddelelsen om hendes forbindelse – adskillelsen?

Selv hendes fans er imod Thomas

Fordi Helene skal spørge sig selv: Kender hun nu også Thomas Seitel, som altid har gjort alt for at være offentligt? Kender hun Thomas Seitel, som viser sig halvt nøgen på mange billeder? Selv hendes fans er ikke længere overbeviste om, at denne Thomas Seitel er den rigtige mand for Helene.

Den seneste skandale:

Der er sider på internettet, der sporer gamle billeder af ham for at gøre nar af ham. “Heini er ikke noget pinligt” eller “Jeg undrer mig langsomt, hvor fyren ramte,” siges det. Og: “Florian har mere anstændighed, ære og karakter i sin lille fingernegl, end Seitel har i hele hans krop.”

Ja, Florian. Med ham var alt så nemt, så vidunderligt. Men Helene har engang besluttet sig for den mand, der forhåbentlig ikke vil udnytte hende til hans egen vinding og offentliggørelse af sin person.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse