Helene Fischer 2019: Lang pause, stor kærlighed og triste fans?

Billede: ZDF.de – Helene Fischer mit ihren Tänzerinnen und Tänzern.

Med hendes show 1ste juledag, er et betagende år kommet til en ende for Helene. De udsolgte koncerter med hundreder af tusindvis af fans, har gjort det næste store karriere skridt. Efter to år med masser af arbejde for det seneste album og live shows, vil Helene Fischer kunne drosle ned i 2019. Og med sin nye kærlighed Thomas Seitel får hun sig en pause. Ikke desto mindre er fansene lidt triste, fordi der er ikke udsigt til noget nyt musik.

Helene Fischer hos Florian Silbereisen i Januar

Med et brag sluttede året for den tyske schlager scene. Længe blev der spekuleret om et muligt ægteskab eller en graviditet hos Helene Fischer. Så kom braget og adskillelsen fra Florian Silbereisen blev kendt. Drømmeparret har nu heller ikke haft det nemt de seneste år. Selvom de ikke offentliggjorde noget fra deres privatliv, var parret et tilbagevendende tema hos alle tabloids. Et forhold i centrum af offentligheden, er aldrig let. Nu har Helene Fischer med Thomas Seitel en ny ven, der ikke er så kendt.

Helene Fischer og Florian Silbereisen er fortsat gode venner, og deres stier fortsætter med at krydse i fremtiden. Det er næsten en demonstration af deres venskab, at den tyske Schlager-dronning den 12.01. vil være på scenen i Schlagerchampions 2019. I Silbereisen-showet bliver hun den store stjerne gæst, og måske vil de også sige lidt private ord om den aktuelle situation og deres adskillelse.

Billede: ZDF.de – Helene Fischer und Zurcaroh.

Helene Fischer: Intet nyt album i sigte!

Men nye sange forventes der ikke af Helene Fischer. Der forventes, at hun vil tage mindst to år. Det vil også passe til tidsplanen for de sidste udgivelser. Maskinen fortsætter dog, fordi Live-CD’en / DVD fra stadionturen venter. Måske får vi mere at vide ved Schlagerchampions. Der vil ikke være nogle live datoer for Helene Fischer i 2019, for efter den stramme tidsplan for de seneste år, er der en lang pause.

Helene Fischer Juleshow 2019 er heller ikke sikker endnu. Ifølge oplysninger gælder kontrakten med ZDF kun indtil 2018.

Hvordan vil på hvilket program og hvis det vil fortsætte med dette store format, vises i de næste par måneder. Det er dog sikkert, at vi stadig vil høre og se fra mere Helene Fischer. Der er nok penge til at gå på pension. Men man indser, at hun kan lide at udføre sit job, og hun er stadig så ung!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse