Hansi Hinterseer: Weihnachten miteinander

Foto: Telamo / Lars Buder

Julen opfylder ønsker fra alle, der ikke har glemt at tro på mirakler. Når du vil have barnlig glæde tilbage for at rejse tilbage i tiden. Hvordan gør julen det? Hvilken slags magi er det?

Snart bliver det snart jul! Hyggelige stearinlys, et varmt rum, et juletræ, småkager, med familien og med mennesker, du kan lide at være sammen med – og selvfølgelig er der også de rigtige julesange.

”Hjemme hos os kan du lide at høre de sange, der kommer ind i dit sind, der er tankevækkende og har en besked. Selv de glade taler for det! Fordi de alle adresserer de enkelte værdier sammen, det der tæller mere i livet end nogen gave.

Lad os vække disse tanker og følelser igen! Så oplever vi en vidunderlig julestemning sammen. Naturligvis forskellig fra da vi var børn, men vi elsker alle følelsen af ​​jul lige så meget som dengang.” Hansi Hinterseers specielle følelse af jul rører ham dybt i hjertet.

”Weihnachten miteinander” er Hansis lyspunkt i en tid, hvor live-scenerne skal være stille, og vi alle skal holde afstand, og vise forsigtighed og gensidig hensyntagen. ”Jul er håb, jul bringer folk tættere på hinanden – at vi alle snart kan fejre sammen igen, det er det jeg håber på!

“Weihnachten miteinander” – Det tidløse julealbum af Hansi Hinterseer vil være tilgængeligt i butikkerne fra 6. november 2020 til juleønskelisten – og fås også som en begrænset fanboks.

Bestil julealbummet: Hansi Hinterseer – Weihnachten miteinander

Bestil julealbummet som fanpakke: Hansi Hinterseer – Weihnachten miteinander Fanbox + GRATIS Filzanhänger-Set

Det skal du læse