Hansi Hinterseer til Dansktop Prisen 2019

Billede: Hansi Hinterseer Facebook

Familie Journal kan i dag løfte sløret for, at det bliver den internationale, østrigske stjerne Hansi Hinterseer, der bliver hovednavn ved Dansktop Prisen 2019 lørdag d. 23. marts 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning. Billetterne sættes til salg fra på mandag. Det bliver Hansis eneste optræden i Danmark i 2019, da han går et travlt år i møde, hvor han både fejrer 25-års jubilæum, fylder 65 år og udgiver nyt album. Dansktop Prisen 2019 bliver en kæmpe fest og prisuddeling, hvor de største danske artister også optræder. De foreløbige danske hovednavne er Kandis, der sidste år vandt prisen som “Årets Dansktop Gruppe”, og hele Danmarks Birthe Kjær – flere navne vil blive offentliggjort senere.

Det er fjerde gang, Familie Journal hylder Dansktoppen og en musikgenre, der gennem årtier har samlet danskerne. Årets værter er igen Keld Heick, Thomas Evers Poulsen og Anette Kokholm. Sidste år fejrede dansktoppen 50-års jubilæum, og nu kigger hele dansktop-branchen frem mod de næste 50 år ved den storstilede, årlige Galla-fest for Dansktopmusikken.

“Vi kan med glæde konstatere, at genren lever i bedste velgående. De etablerede navne er “still going strong” samtidig med en masse nye navne spirer frem i disse år. Vores læsere elsker dansktopmusik, og vi glæder os meget over, at dansktop-genren, der både bygger på tradition og historie, nu for alvor også er i gang med at forny sig, som vi har set det de sidste år med blandt andre Humørekspressen,” fortæller Familie Journals chefredaktør Søren Johannesen og fortsætter:

“Det åbner genren for en ny generation, der også mærker, at det er musik, der samler folk. Jeg har f.eks. netop bemærket, at den nye trendy grillbar “Guldgrillen” på Nørrebro i København  lancerer sig selv med, at der hos dem skal flyde dansktopmusik ud af højtalerne. Det glæder mig, at det ikke kun er os, der er så vilde med genren. Vi ser frem til at fejre og hylde de bedste af de bedste ved et brag af en fest i Boxen – og hermed bidrage til at en masse mennesker får en fantastisk aften. Det flugter med vores værdier og med vores strategi “Vækst og bedre liv”, der lige præcis handler om, at vi med vores indhold og underholdning bl.a. bidrager til gode stunder og oplevelser i hverdagen”, siger Søren Johannesen.

Der venter publikum en forrygende aften i Jyske Bank Boxen lørdag den 23. marts. Publikum kan vælge at spise under koncerten eller feste på tilskuerpladserne. Dansesko er et must. De mange live-koncerter afrundes nemlig med et enormt dansegulv, hvor nogle af Danmarks mest kendte kunstnere vil slå tonerne an.

Dansktop Prisen afholdes for fjerde gang. Det er festligt, folkeligt og meget fornøjeligt. Familie Journal er arrangør af den store prisfest og hyldest. Ved Dansktop Prisen skal der uddeles otte priser, nemlig Årets Kvindelige Dansktop Solist, Årets Mandlige Dansktop Solist, Årets Dansktop Gruppe, Årets Dansktop Album, Årets Dansktop Hit og Årets Dansktop Livenavn, Familie Journals Ærespris samt Familie Journals Læserpris.

Hansi Hinterseer har jubilæum i 2019

Hansi Hinterseer begyndte sin musikalske karriere i 1994 og fejrer derfor 25-års jubilæum ved Dansktop Prisen 2019. Han runder 65 år den 2. februar 2019, og er i dag stjernen indenfor slager-musik og “dansktop-genren”. Som ung var han i eliten som skiløber, hvor han både vandt worldcuppen og en sølvmedalje ved VM i 1974. Hansi Hinterseer er meget populær i Danmark. Ikke mindst efter han i 2010 toppede de danske hitlister med dobbeltalbummet “The Danish Collection”. I foråret 2019 udkommer han med ny single, der senere på året bliver fulgt op af et nyt album.

Værter

Det bliver igen i år Keld Heick, Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen, der skal være værter og lede optrædende og publikum gennem en festlig aften.

“Jeg har sagt ja til at være vært igen, fordi Dansktop Prisen er landets største hyldest til den musikgenre, der står mig nærmest. Det er en fornøjelse at være sammen med et publikum, der også elsker musikken. Det bliver spændende at få Birthe Kjær med igen, og så glæder jeg mig også til at opleve Hansi Hinterseer og sidst men ikke mindst til at uddele priser til mine mange fremragende kollegaer,” siger Keld Heick.

Keld Heick vil sammen med Anette Kokholm og Thomas Evers Poulsen dirigere showet. Anette Kokholm er udgiverdirektør for ugeblade hos Aller Media. Hun har også været radiovært på P3 samt tv-vært hos både TV 2s Go’ Morgen Danmark og hos Kanal 4.

“Dansktop Prisen er en skøn tradition. Sidste år fejrede vi dansktoppens 50 år. I år ser vi mere frem i tiden, idet vi har en stærk tro på, at dansktopmusikken er på vej til en fortjent revival. Derfor er det også fantastisk at få lov til at være med til et hylde prisvinderne og nyde aftenen”, siger Anette Kokholm.

Den tredje vært er Thomas Evers Poulsen, der også stod på scenen i Herning sidste år. Thomas er kendt bl.a. fra TV 2’s “Vild Med Dans”, hvor han dags dato er blandt de fem sidste par. Thomas har også medvirket som dommer i programmet. “Musik og dans er stærkt forbundne. De sidste to år har det været en skøn følelse at mærke glæden og kærligheden til musikken hos både publikum og de optrædende. Jeg ser derfor meget frem til igen at stå på scenen i Herning med Anette og Keld,” siger Thomas Evers Poulsen.

Nominerede og årets Jury

Indenfor kort tid sætter Familie Journal gang i nomineringsprocessen, ligesom årets jury kan præsenteres.

Billetterne til Dansktop Prisen 2019 sættes til salg fra på mandag 5. november kl. 10.00 og kan købes lige her: BILLETTER

Historier om Dansktop Prisen 2019 kan også følges på FAMILIE JOURNAL

Kilde: Xponering.dk

Det skal du læse