Hansi Hinterseer: Ny single til foråret

Hvornår var sidste gang du dansede? Foråret erstatter vinteren og bringer os ind i den varme sæson – ligesom Hansi Hinterseer! Dagene er mærkbart længere, og folk kan godt lide at gå ud igen om aftenen (Så længe vi må for Coronaen .red). Bortset fra det behøver du ikke at være godt vejr for at nyde forår følelser og for at klatre på humør barometer: Fordi dans er i sæson hele året rundt! Og så sætter Hansi Hinterseer os i en dansende stemning – med sin nye single “Romy Hey”.

Når man er sympatisk, danser sammen og glemmer verden om sig selv, er dette et af de øjeblikke, hvor du kan føle dig meget glad og føle harmonien med en partner. Så snart de har erobret dansegulvet og deres hjerter sammen, kan de måske snart danse gennem livet med den rigtige person.

“Romy Hey” fra det aktuelle Hinterseer-album “Ich halt zu dir” ryger direkte til dit hjerte – og dit ben. Hey! Måske leder nogen efter dig som dansepartner!

Den sympatiske tyrolske skimester fejrede hans 66-års fødselsdag i begyndelsen af februar. Manden, der ikke ser ud til at kende nogen alder, startede ikke sin officielle musikkarriere før i 1994.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse