Hansi Hinterseer: “Marina” fremmaner sommerfugle i maven

Foto: Telamo.de / Chris Singer

Med ankomsten af ​​sommeren lader Hansi Hinterseer sine fans skinne igen: Han præsenterer os for sin nye sommersingle. ”Marina” er ikke kun et tidløst godt humør evergreen, men også den munter, livlige forkyndelse af det ivrig ventede nye Hansi-album “Weil es dich gibt”, som er planlagt til foråret 2022.

“Marina, Marina, Marina …” kan ikke længere komme ud af dit hoved og føles som sommer, sol, feriefølelse. Par danser efter den fristende rytme – “Marina” tryller sommerfugle frem i maven. En flirt er i den bløde luft. Også med Hansi “vækker lysten til at danse, og du kan ikke lade være med at være lykkelig”.

Da “Marina” vendte hovederne på drengene i Tyrol for første gang, mens han sang for første gang, var han kun 5 år gammel. “Marina” blev et kæmpe hit og har siden da rejst rundt i verden en million gange.

Hansi Hinterseer forbinder også den klassiske Schlager med et personligt møde med komponisten og den originale tolk i Bella Italia. De to romantikere mødtes i Toscana til et af Hansis musikshow, og til glæde for Hansi bragte Rocco Granata også sin barndomskæreste “Marina” med sig.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse