Hansi Hinterseer: “Jeg har ikke tid til at blive ældre”

Han tager på fan-ture, har netop udgivet et nyt album, turnerer gennem Tyskland, Østrig, Schweiz og vil aldrig lægge sin familie bag. Ja, Hansi Hinterseer’s kalender er temmelig fyldt. Men det er ingen grund til, at Hansi klager, fordi det også har en fordel.

Jeg tænker ikke engang på at blive ældre” afslører Hansi Hinterseer, dejligt afslappet, da NEUE POST mødte ham i den maleriske havneby Zadar i Kroatien.

Her rejser han sammen med sine fans. Utroligt hvor ung Hansi holder sig, hvor godt han ser ud: Hans store hår blæser i vinden, den lyseblå jakke er fantastisk og de hvide bukser. Afslappet chic! Og hans latter minder os undertiden om en useriøs.

Hansi’s kone Romana, er også med i Kroatien, og de 2 netop har fejret 33. bryllupsdag, og han er forelsket som en teenager.

For Hansi er der ingen grund til at skændes om alderen. ”Åh, hvorfor skulle jeg det?” Siger han. ”Det hjælper ikke. Dette er det samme for alle mennesker. Årstallet ændrer sig, men livet fortsætter“. Han har ret! Det er kun et tal. Livsfølelsen er vigtig, og Hansi Hinterseer er konstant positiv.

Han vil fortsætte med at synge, danse, underholde og rejse. ”Bare fordi jeg kunne være pensionist, stopper jeg ikke med min musik” siger han. ”Jeg er taknemmelig for at have haft succes som sanger i så mange år. Jeg synes, det er dejligt at være i stand til at bringe folk en glæde med mine sange og som jeg er.

Hans store ønske om fremtiden er at hans helbred stadig tillader at lave musik og optræde. ”Jeg kan stadig gøre alt, hvad jeg kan lide at gøre. Jeg føler mig sund” sagde den tidligere ski-løber.

Hansi Hinterseer værdsætter dette meget og tager intet for givet: ”Sundhed er en gave fra oven – du kan ikke gøre så meget selv. Men jeg spiser godt, dyrker sport, og passer på mig selv” Hans store ønske om fremtiden? “Alt skal være så skønt som det er.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse