Hansi Hinterseer: Her oplevede han himmel og helvede

Hansi Hinterseer gik op ad Kitzbühel Alperne til næsten 1.200 meter, for at huske den smukkeste tid i sit liv: Hans barndom på Seidlalm. Til sit nye album “Ich halt zu dir” besøgte han det sted, hvor han voksede op med sin bedstefar Franz.

Til magasinet “Superillu” afslørede han, hvordan det var dengang: “Min bedstefars holdning var allerede formende. Han har deltaget i to verdenskrig og tjent til livets ophold ved at arbejde i stalden og på de alpine enge. Værdier som kærlighed til naturen, ærlighed og flid var vigtige på det tidspunkt. ”

Her oppe besøgte lille Hansi sine bedsteforældre og legede med fodbolden mod staldsvæggen. Det var et sted, der betød det absolutte paradis for sangeren som en lille dreng.

Men selv triste erindringer resonerer. Efter bedstefar Franzs død kunne familien ikke længere have engen, lejekontrakten blev afsluttet. Hinterseer ville købe den, men ejeren gav ham ikke lov til det. “Det gjorde ondt,” mindes 65-åringen. Som 21-år forlod han sit hjemland.

I dag tilhører engen til tre unge lejere, der har restaureret alt, som de plejede at gøre. Af denne grund er hvert musikbesøg i dag en lille følelsesladet rejse ind i hans barndom.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse