Hansi Hinterseer: “For mig er julen tiden for minder”

Foto: Telamo.de

Som et barn ser Hansi Hinterseer allerede frem til den smukkeste tid på året for ham, julen. ”For mig betyder det at tage en pause, se tilbage på året, hvad der ligger bag dig og også se tilbage på barndommen. Føl dine tanker, gør dig komfortabel hjemme og lyt til din mavefornemmelse” fortæller han NEUE POST.

Så kan Hansi sætte sig ned i sin yndlingstrøje, drikke lidt varm mælk og tænke tilbage. ”En af mine bedste minder er, når jeg tog ud i skoven på en kane med min bedstefar, for at hente et juletræ. Eller skikken med at hygge i stalden. Du glemmer ikke alt dette. De enkle ting gør denne tid så speciel. ”

I det romantiske Kitzbühel, hvor Hansi har hjemme, er det endnu mere idyllisk i den kolde årstid end normalt.

”Jeg voksede op på bjerget. Jeg har altid fundet det særligt rart at se i fuldmåne, hvordan landmændene, der boede tættere på dalen, med deres lanterner i mørket gik ned ad bjerget til landsbyen. Du kunne kun se lysene bevæge sig.”

Han bærer stadig alle disse minder i sit hjerte den dag i dag. Og nye tilføjes hvert år. Hansi er nu en stolt bedstefar, datteren Jessica på 34 år er mor – men Hansi ønsker at holde barnets navn for sig selv.

I den reflekterende tid kan Jessica og hendes søster Laura på 32, hans døtre og hans kone Ramona, altid komme hjem.

”Mine døtre bor ikke langt fra os, vi ser hinanden ofte, selvom de er voksne og uafhængige. Kitzbühel er og forbliver vores ‘Dahoam’. Og vi ser frem til børnebørnene. Når du igen ser jul gennem børnenes øjne. ”

En af disse dage vil bedstefar og børnebørn også se mod dalen i måneskin – og glæde sig over alle de smukke lys …

Kilde: Schlager.deKøb Hansi Hinterseer – Weihnachten Miteinander – Klik her

Det skal du læse