Hansi Hinterseer: Bedstefars lykke bag lukkede døre

Bedsteforældre er som regel så stolte, at de altid viser deres børnebørn frem og taler begejstret om dem overalt. Med Hansi Hinterseer er det lidt anderledes. Han er bestemt megaglad for sin rolle som bedstefar, men han nyder den ganske hemmeligt. Siden hans første barnebarn Julien blev født for syv år siden, har han ikke sagt et eneste ord om drengen. Der er heller ingen officielle billeder af de stolte forældre, hans ældste datter Jessica og hendes mand Timo, og drengen. Hverken dåben eller skoleindskrivningen er kendt…

Hansi Hinterseer, som er et sandt ikon i sin hjemby Kitzbühel, har bevidst valgt at nyde sin lykke som bedstefar i al hemmelighed. “Jeg er blevet bedstefar …” afslørede han dengang i et interview. “Det er dejligt, det er bare dejligt, og vi har det bare hyggeligt derhjemme med familien.” Hansi, som er kendt for sin naturlighed og jordnærhed, ser ud til at være meget beskyttende over for sit privatliv og sin familie. Det er en beundringsværdig beslutning i en tid, hvor berømtheder ofte afslører deres privatliv for offentligheden.

Efter sigende har han allerede fået endnu et barnebarn – det er i hvert fald, hvad østrigske medier rapporterer – men det er desværre ikke blevet officielt bekræftet. Det er virkelig en skam, for hans fans vil gerne have del i hans lykke som bedstefar. I det mindste en lille smule… Det er endnu uvist, om Hansi Hinterseer en dag vil offentliggøre sin bedstefarsglæde. Men uanset om det er ja eller nej, fortjener hans beslutning respekt og viser, at livet ikke altid handler om at præsentere alt for offentligheden. Nogle gange er det meget vigtigere at nyde og beskytte de dyrebare øjeblikke i en stille kreds.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse