Hans døtre blev drillet på grund af ham

Hansi Hinterseer er en af ​​de mest populære schlager/volksmusik stjerner. Hans jordnære facon har givet ham en stor fanskare gennem de sidste par årtier. Men succes har også en bagside. Kritik, misundelse og latterliggørelse er også en del af hverdagen for en superstjerne. Det måtte hans døtre, som blev mobbet i skolen på grund af deres far, også opleve det.

Bjergene er hans hjem. Næppe nogen stjerne er så forbundet med den maleriske alpine verden som Hansi Hinterseer. Med sine talrige film fra hjemlandet og sange lader han sine følgere drømme om den perfekte bjergverden.

Hans ene datter fortæller

Hvad der kan lyde utrolig smukt for Schlager-fans, udløser hån og ondskab hos andre mennesker. Schlager er trods alt en musikstil, der ikke altid appellerer til masserne. Hansis døtre, Jessica og Laura, blev også konfronteret med dette problem, da de var unge. I et “BILD”-interview sagde sidstnævnte for et par år siden, at skolen ikke altid var let.

“Min søster Jessica og jeg voksede også op med misundelse og sladder om fars musik. Klassekammerater og lærere plejede ofte at sige dumme ting” afslører Laura, som i øvrigt blev en lille stjerne i Hinterseers film . Den 34-årige er nok den største fan af sin berømte far. Tilsyneladende har kritik fra hendes klassekammerater aldrig interesseret hende. Hun fortalte stolt til “BILD”: “Jeg kan synge med på enhver af hans mere end 300 sange, og jeg er virkelig spændt.” Et statement, der gør Hansi Hinterseer bare stolt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse