Hand in Hand All Stars

All-star soundtracket til festivalen lyder så gribende: Thomas Anders, Ross Antony, Anna-Carina Woitschack, Eloy de Jong, Giovanni Zarrella, LaFee, Vincent Gross og Oli.P udgiver den fælles julesingle “Hand In Hand” den 6. november. Til kærlighedsfestivalen er der en musikalsk alliance i den ekstra klasse i år: Otte af de største stjerner i det nuværende schlagerlandskab ryster hænder og præsenterer deres fælles all-star-single “Hand In Hand” lige i tide til starten af ​​den kolde sæson.

Samhørighed og opmuntring er særlig vigtigt i år – og så kommer julesinglen “Hand in Hand” fra stjerneproducenten Christian Geller lige i tide:

“Alle fortjener held”, synger Thomas Anders lige i starten, som derefter sender mikrofonen videre til sin kollega Ross Antony. Versenes drømmende, samtidig højtidelige stemning fører til bevægelige, overdimensionerede omkvæd igen og igen i løbet af singlen lige så bevægende og følelsesladet som popmodellen “We Are The World” var for 35 år siden.

Inden hollandske Eloy de Jong ringer i det næste vers, kommer alle otte all-stars sammen og synger om samvær og drømme, der kan gå i opfyldelse, når alle hænder og trækker i samme retning …

Denne følelse af samvær spredes “Hand in Hand” fra første til sidste tone: undertiden i en duet (fx Anna-Carina Woitschack + Vincent Gross), så igen solo (med Giovanni Zarrella, der endda bringer italiensk i spil), så fungerer den kollektive julesang også som åbningsnummeret på det ledsagende dobbeltalbum “Goldene Weihnachtshits”, som også udgives den 6. november 2020 af TELAMO.

2CD-samlingen samler i alt 40 vidunderlige juletitler – inklusive selvfølgelig solo-juletitler fra nogle af de involverede all-stars.

Der er også gribende optagelser af andre førsteklasses artister som f.eks Marianne Rosenberg, Anna-Maria Zimmermann, Ella Endlich, Nino de Angelo og Co. der kan høres.

Og endelig forener udgaven, der gør denne meget specielle sæson med ens kære, endnu smukkere og festligere, også udvalgte internationale klassikere som Chris Rea’s “Driving Home For Christmas” eller Bing Crosbys “White Christmas”.

Kærlighedsfestivalen er lige rundt om hjørnet – og ingen ved, hvordan man indstiller den uforlignelige atmosfære til musik så smukt som det nye all-star drømmehold fra schlagerverdenen, der for første gang præsenterer sig “Hand in Hand” for denne titel … Singlen “Hand in Hand “frigives den 6. november 2020.

Køb pakken med 5 cd’er her: Goldene Weihnachtshits – Hand in Hand – All Stars

Det skal du læse