Han skylder sine forældre alt

Foto: ZDF/Sandra Ludewig/Universal Music

Helene Fischer og Thomas Seitel bliver snart forældre. Partneren ved siden af ​​stjernen holder sig faktisk tilbage fra offentligheden. Men tidligere gjorde han tidligt opmærksom på sig selv. Hans forældre spillede også en vigtig rolle i dette.

Thomas Seitel er en rigtig sportsfanatiker. Akrobaten var en begavet atlet allerede i en ung alder. For omkring ti år siden vakte han en sensation med sine atletiske præstationer. Helene Fischers ven lavede gymnastik i Bundesligaen for Heidelberg Artistic Gymnastics Association. Thomas Seitel tilbragte op til tre timer i gymnastiksalen hver dag. “For mig er dette min fritid, jeg har ikke brug for en sofa for at slappe af, for jeg slapper af med min sport”, afslørede han dengang til “Offenbach-Post”.

Thomas Seitels fremragende talent blev tidligt anerkendt af hans forældre. ”Jeg var super hyperaktiv som barn. Og mine forældre vidste ikke rigtigt:” ‘Hvordan får vi drengen virkelig træt?’ “Sagde Helene Fischers veninde i radioudsendelsen” Maintower “. Den unge Thomas prøvede forskellige sportsgrene som fodbold og håndbold. “Og så gik jeg til gymnastik – og det var den første aften, jeg kom træt hjem. Det fortæller mine forældre mig stadig i dag. Og så sagde de: ‘Dette er den rigtige sport for Thomas,’ “husker Seitel.

En afgørelse, der var spot on: Thomas Seitels talent blev professionelt fremmet. Han fik endda lov til at træne på den olympiske base i Frankfurt. En karrierevej, der ikke ligefrem var let for hans forældre. De ofrede sig selv for deres søn. ”Vi måtte køre ham til Frankfurt næsten hver dag. Et stykke tid var der også et spørgsmål om, hvorvidt Thomas kunne gå på sportsinternatet der, men han og vi foretrak den normale vej til gymnasiet.”, fortalte Thomas ‘far Günter på tidspunktet til “Offenbach-Post”. Den hårde træning og forældrenes indsats har givet pote. I dag kan Seitel tjene penge som sceneakrobat med sin atletiske krop – og lærte også sit livs kærlighed med Helene Fischer at kende.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse