Han afviste “Let’s Dance”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Efter to års pause udkommer i dag Semino Rossis nye album “Heute hab ich Zeit für dich”. Semino er kendt for sine feel-good-sange, som har en helt særlig effekt på Schlager-fans takket være hans spanske flair. I et eksklusivt interview afslørede Semino Rossi for os, hvor vigtigt Spanien er for ham. Han fortæller også, hvorfor RTL-showet “Let’s Dance” ikke er en mulighed for ham!

Semino Rossi er kendt for sin spanske dialekt, som han integrerer perfekt i sine sange. Mange af os forbinder det spanske sprog med livsglæde, ferier og masser af rytme. Han er født i Argentina og forlod sit hjemland i 80’erne og blev en af ​​de mest populære schlagerstjerner.

Til Schlager.de fortæller Semino Rossi, hvorfor Spanien har en helt særlig betydning for ham: “Jeg boede i Spanien i mange år. Hvor jeg forlod Argentina i 1985, landede jeg i Malaga. Jeg boede der i næsten otte måneder. Så foretog jeg en lang rejse gennem Europa. Og om sommeren er jeg altid tilbage til Spanien, hvor jeg har haft mine forestillinger. Jeg har også venner der, som jeg stadig er i kontakt med den dag i dag. Spanien har spillet en vigtig rolle i mit liv.”

Semino Rossi siger: “Jeg har to venstre fødder”

I 2019 opfyldte Semino Rossi et hjertes ønske med sin “Unplugged Latino Tour”. Ved koncerterne præsenterede han udover sine egne titler mange sange på sit modersmål spansk. Han ønskede at formidle den spanske livsstil til sit publikum.

Men hvad med dans? Synger man sådanne rytmiske sange, skal man lade hofterne rotere. Semino fortæller os: “Jeg har to venstre fødder, når jeg danser. Jeg er slet ikke en god danser. Jeg kan holde rytmen og ved, hvordan jeg skal bevæge mig. Men jeg kan ikke rigtig danse.” Derfor takkede han endda nej til et tv-tilbud!

Afslag til RTL-showet “Let’s Dance”

For mange år siden spurgte RTL Semino Rossi, om han kunne tænke sig at være med i det succesrige “Let’s Dance”-format. Mange berømtheder venter længe på denne chance, men Semino gav tv-selskabet et klart afslag:

“Det ville bestemt ikke være noget for mig. Dette er et no go. I begyndelsen spurgte de mig, om jeg vil være der. Men så sagde jeg: ‘Det er ikke noget for mig’. Du skal vide, hvordan du gør det. At danse er ikke så let.”

En forståelig beslutning af Semino, som ofte bliver ledsaget på scenen af ​​sine dansere. Semino Rossi står for den vidunderlige sang, mens andre blot danser.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse