Godt nytår

TAK

Som det første, så vil vi alle her på Tyskschlager gerne give en kæmpe tak til alle jer læsere for at støtte op om Tyskschlager.dk, det giver blod på tanden til at gøre noget mere jer, til trods for at genren har det svært i Danmark.

Men nu går året ind på de sidste få dage og det har været et forunderligt år. Der er sket en masse inden for Schlager branchen, og vi har ikke kunne følge med hele vejen rundt, selv om vi gerne ville. Der har været masser af store events som blandt andet Helene Fischer Juleshow, Die Schlager Welle, Kalkberg Open Air, Florian Shows og en masse mere. Alt i alt et godt år for Schlagermusikken, dog ikke her i Danmark, her har dog været nogle enkelte koncerter som vi har været med til, men ikke alle, da arrangørerne ikke vil have os med.

Skribenter

Vi har også fået en ny skribent – Alex Møller Hansen som mange måske allerede kender. Han tager til mange af de store events som Helene Fischer shows, Florian Shows med mere. Det er dejligt med indblik fra disse event samt en masse gode billeder. Så et stort tak til Alex for alt dette. Vi ser frem til en masse mere i det nye år.

John Nissen har også haft travlt med at følge Andrea Berg og Beatrice Egli. Håber selvfølgelig at vi også ser og hører mere fra ham i det nye år. Stor tak til ham også.

Vi kunne godt bruge en hånd eller flere til at opdatere forskellige emner på sitet. Har du tiden i det nye år, så sig endelig til. Der er masser at gå i gang med.

Musik

Tyskschlager har også indgået et samarbejde med iMusic. Vi arbejder stadig på en listevisning af Schlager og Volksmusik. Den skulle gerne være klar først i det nye år.

Koncerter

Vi har fået et samarbejde med Eventim som er Tysklands største billetudbyder. Vi lister alle de koncerter der er i Tyskland og med link til billetterne. Det har været et godt tiltag som mange allerede har benyttet sig af. Koncert listen er sidst opdateret i dag, og bliver ikke opdateret igen før i det nye år.

TV

Tv-oversigten er vendt tilbage, og vi arbejder også på at holde denne så opdateret som muligt.

Husk også at læse vores tv oversigt nytårsaften. Der kommer meget godt fra Tyskland. Læs mere her

Det sidste

Vi holder ferie på Tyskschlager og vender ikke tilbage før i det nye år. Skulle man gå og have nogle ideer til tilføjelser, ændringer eller andet, så skriv endelig til os. Alt har interesse. Man kan skrive til Teddy@Tyskschlager.dk

Vi ønsker alle vores læsere og samarbejdspartnere et godt lykkebringende år 2017.

Det skal du læse