Gode ting kan være så enkle

Foto: Christian Lais

“Jeg foretrækker at lave mad til venner,” afslører Christian Lais der i dag er 58 år, mens han binder sit forklæde med sine initialer . “Jeg tror, ​​det sjove starter i køkkenet.”

Her går vi: skræller løgene, hakker grøntsagerne, krydrer kødet. Så snart det hele er i ovnen, er det tid til hygge i køkkenet. “Sådan kan jeg godt lide det,” siger den karismatiske sanger. “Jeg foretrækker retter, der er meget enkle i forhold til indsats, men desto mere lækre.” I processen har krydderier og ingredienser fra Asien i stigende grad sneget sig ind i, hvad der før var en mere traditionel tysk kost: Chutneys, karrypastaer, ingefær og krydrede saucer er nu uundværlige små hjælpere på Lais’ menu.

Corona-krisen var også skyld i dette: “Jeg plejede at spise ude meget oftere. I dag foretrækker jeg at lave mad – og eksperimentere. I de senere år er der dukket helt nye retter op, som fungerer perfekt i min hverdag og nu er en integreret del af køkken repertoiret. Alt sammen meget sundt, ofte lavt kulhydrat, men altid meget ukompliceret. Fordi gode ting kan være så enkle…”

Min gode beslutning: Less is more!

Så hvad er dine nytårsforsætter? Deres levetid er som bekendt begrænset. Men Christian Lais har taget sit motto for 2022 til sig – og har taget det første skridt med det samme: “Jeg har besluttet mig for at rydde op derhjemme – ifølge mottoet less is more!”

Først var der garderoben, for ud over Christians private garderobe var der snesevis af scenetøj, som han havde båret i utallige tv-shows og koncerter siden sit gennembrud i 2008. “Jeg forbinder gode minder med alle jakker og jakkesæt. Ikke desto mindre stod det klart for mig: Jeg vil aldrig bære noget af ​​det igen.”

Ikke kun fordi moden har ændret sig, men også fordi han er blomstret op til tyske hits og er blevet  en afslappede herre i de senere år.

Ved årsskiftet tog han mod til sig, sorterede i sin garderobe – og kørte samme dag fire store kufferter ud til en velgørende organisation, som var meget glad for tøjdonationen.

“Derefter følte jeg mig virkelig lettet,” stråler han. “Lad os se, hvor jeg fortsætter nu…”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x