Christian Lais – et schlageralbum med hjerte og sind

Christian Lais udgiver sit femte soloalbum “Das Leben ist live”, hvor han takket være sin nye producent, også kunne indføre kreative ideer. Christian Lais har, som mange kendere af schlagerscenen siger, en af de tyske schlagers bedste stemmer.

Der er ingen tvivl, for hans sjælfulde måde at synge og udføre er en evne, som ikke mange sangere kan få i balance.

Hans karriere gik støt opad og nåede i 2011 sammen med Ute Freudenberg og deres fælles nummer “Auf den Dächern von Berlin” et midlertidigt højdepunkt.

Kilde: Christian Lais Web

Ved sit 10 års jubilæum præsenterer sangeren nu sit femte soloalbum “Das Leben ist live”, hvor han, takket være sin nye producent, også var i stand til selv at indføre kreative ideer.

Det resulterende i et album med en ny virkelighed, som ofte er svært at finde i tyske Schlager, men som altid har været kernen i genrens succes. “Jeg ville bare synge mere om det virkelige liv, om ting der påvirker mig personligt” siger Christian.

Albummet er også blevet meget alsidigt. Uanset om det er klassiske schlagere, dans, rock eller pop, er der alt at finde. Titelnummeret og den første single er et førsteklasses popschlager nummer. Sangen er i godt humør og er en dansebar diskofox, der vil fungere godt selv i klubberne.

Opfordringen, uanset hvad, til at nyde livet, er en af Christians måder at leve på, som han ønsker at give sit publikum undervejs. Dette vil være let for ham med denne fængende melodi og et fremragende schlager album, der inspirerer med hjerte og sind og masser af kraft!

Kilde: Stadlpost.at

Albummet kan bestilles i 3 versioner:

Album med 1 cd: Her
En vinyl: Her

Det skal du læse