Christian Lais – Bryllup og han afslører endda detaljer

Schlager-sangeren Christian Lais skal nu giftes: Efter 24 år vil Lais og hans Ernst nu giftes, og Christian har afsløret detaljerne.

Bryllupsforberedelserne er i fuld gang for Christian Lais, for han vil giftes med sin mangeårige partner Ernst næste år. Hvor dejligt det end lyder – så var det nok ikke nemt at overbevise sin partner om at sige ja. »Jeg har friet til ham mange gange, og han har altid afvist mig. Så besluttede jeg mig for ikke at gøre mere,« siger Christian i et interview med ›Schlager Radio‹.

Christian Lais var heldig

Men så var øjeblikket simpelthen på hans side. Lais, som havde mistet sin elskede mor under mystiske omstændigheder for næsten syv år siden: »Vi så en romantisk film på tv, og pludselig hentede han to glas champagne og sagde, at det var det rigtige øjeblik,« husker Lais. »Jeg spurgte bare: ›Hvor er ringen?‹

Og så er Christian Lais begejstret for sin Ernst: »Jeg fik verdens bedste ven, som aldrig rigtig har kunnet lide schlager, men som er blevet fortrolig med den i årenes løb. Han har elsket schlager i 23 år nu, og jeg giver ham endda lov til at se en Queen-rockkoncert på tv derhjemme.«

Bryllupsdatoen er allerede fastsat. Den 16. februar næste år. Den nøjagtige placering forbliver en hemmelighed. Christian Lais vil kun afsløre så meget: Det bliver et lille bryllup under palmerne et sted langt væk. Ledsaget af nære venner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse