Går Maite Kelly tilbage til eks’en, på trods af alle de grimme ydmygelser?

Hun har været alene længe. Siden hun blev separeret fra sin mand for næsten fem år siden, har Maite Kelly (42) ikke givet sit hjerte væk igen. Hendes eks stiftede derimod en ny familie. Nu ser det ud til, at Florents (46) held er gået i stykker igen. Og det giver store forhåbninger om et kærlighedscomeback for det tidligere drømmepar. Men tilbage til eks’en – kan det virkelig virke?

Tidligere kunne Maites eksmand og hans Kaone godt vise deres lykke i kærlighed offentligt. Begge postede jævnligt billeder med dem sammen, men pludselig er der blevet meget stille omkring de to. Der har ikke været nogen poster på hverken hans eller hendes Instagram-kanal siden februar. Er det hele overstået igen?

Adspurgt om separationsrygterne svarer Kaone Mabina kun: “meget sjovt”. Hmm, det er ikke ligefrem en benægtelse. Er den flotte franskmand fri igen?  Maite var aldrig rigtig i stand til at glemme sin store kærlighed. Maite og Florent var trods alt sammen i tolv år. De har tre vidunderlige døtre (15, 14 og 7).

I sit hit “Ich steh dazu” synger Maite: “Jeg står ved, at jeg stadig elsker dig”. Jeg indrømmer åbent, at der ikke er andet for mig. Jeg er der altid, uanset hvad der skete…”

Klarere kan man næsten ikke sige: Min elskede, alt er tilgivet og glemt, kom tilbage i mine arme. Maite og Florent fortjener en ny chance. Ikke bare på grund af børnene. Vejen dertil bliver ikke let. Men med en masse kærlighed og tilgivelse kunne de gøre det. Åh, det ville være for rart at se den livlige blondine stråle igen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse