Fredi fra Fantasy elsker en mand

Det må ikke have været let at bevare denne hemmelighed så længe: Siden 2012 har sanger Fredi Malinowski alias Freddy März været gift med en mand. Indtil nu har man ikke hørt noget om hans homoseksualitet, så meddelelsen kommer som en overraskelse, Fredi var trods alt gift med en kvinde i lang tid og har 3 børn med hende. Men nu er det slut med at skjule sig. Torsdag d. 7 september, udkommer bog-biografien “Fantasy”: Ingen løgne –  For vores drøm risikere vi alt, fortæller Fredi og ikke kun hvem manden er ved sin side, men også hvordan han opdagede sin kærlighed til mænd.

De første erfaringer

Siden 1991 var Fredi var Fredi gift med sin ungdomskærlighed Silke. Med hende har han 3 børn, blandt andet også schlager sanger Sandro Malinowski. Men forholdet gik ikke og Fredi og Silke blev skilt i 2006.  Det var første efter skilsmissen, at han havde sine første homoseksuelle oplevelser. I bogen “Fantasy”: Ingen løgne – For vores drømme risikere vi alt” fortæller han ofte og er ærlig om sit første kys med en mand, som han lærte at kende i 2007: ” på en eller anden måde ønskede jeg han kyssede mig på munden – og jeg fik det. Jeg følte mig meget mærkelig, eftersom jeg kun i mit liv har kysset kvinder”. Men forholdet blev ikke til noget og Fredi var igen alene.

Det første møde

I 2008 lærte Fredi på en sommerferie i Kroatien Dean at kende. Han er et år yngre end ham selv, kommer også Kroatien, var som Fredi på dette tidspunkt stadig gift, og havde børn. I bogen beskriver Fredi det første møde på stranden, at han og Dean mærkede en forbindelse. Forholdet udviklede sig mellem dem. Men først i 2010 fik de begge en skilsmisse, for på papiret var de begge gift med deres koner.

Gift i hvide dragter

I 2012 tog Dean og Fredi så det næste skridt: De giftede sig. også så Dean, som også kommer fra Kroatien, kunne blive i Tyskland og også arbejder der. Om brylluppet skriver Fredi: “Brylluppet var en særlig dag for os. “Jeg fandt det ganske morsomt, da det for mig var første gang, var usædvanligt, at have en mand ved min side. Vi havde hvide dragter på og lignede to chef overtjener på ZDF- Traumschiff”.

Et modigt skridt

I hele fem år har Fredi holdt det hemmeligt. Han har fortalte sine børn om forholdet fra starten af. Men nu vil Fredi vil ikke længere skjule sin kærlighed og bruger Fantasy biografien til at få det ud. Et modigt skridt, for hvilken vi kun kan lykke ønske Fredi. Vi glæder os med ham og Dean at hemmeligheden har fået en ende. Hele kærlighedserklæringen kan fans læse i biografien, som udkommer den 7 september.

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse