Fotoforbud! Hvad er der galt med hende?

Maite Kelly er en af de mest succesfulde schlagersangere i vores tid. Som medlem af den berømte Kelly Family var hun allerede en superstjerne som barn og er derfor faktisk en fuldkommen professionel, når det kommer til pressen.

I SÆRDELESHED! Men hun er tilsyneladende så utilpas med den hype, der er omkring hendes person og især hendes figur, at der endda er forbud mod at tage billeder ved hendes optrædener. “Undskyld mig?!”, tænkte fotograferne i Schleyerhalle i Stuttgart i sidste uge ved “Schlagernacht des Jahres”. Pressefotografer inviteret af arrangøren til at tage billeder af de optrædende kunstnere.

Stjerner som Howard Carpendale, Kerstin Ott, Giovanni Zarrella, Marianne Rosenberg, Münchener Freiheit, Nino de Angelo, Mickie Krause, Oli. P, Sonia Liebing og mange flere var på scenen. Men kort før Maite Kellys optræden blev der pludselig indført et forbud mod at fotografere. Begrundelsen er: “Det vil kunstneren ikke have!” Desværre er det ikke et enkeltstående tilfælde.

Som nogle repræsentanter for pressen fortæller til Schlager.de, var dette en almindelig praksis hos Maite Kelly. Kelly er “opstyltet” og er sandsynligvis “bange for billeder, hvor hun kommer til at se dårligt ud”, siger de.

Maite Kelly: Figurtryk

Maite Kelly er altid i søgelyset på grund af sin figur. Egentlig et emne, der ikke burde være et emne, for én ting skal bemærkes: Maite ser godt ud! Men tilsyneladende går disse overskrifter hende så meget på nerverne, at hun generelt ønsker at undvære billeder. Men er denne form for præsentation ikke en del af jobbet som schlagerstjerne? Når man spørger ledelsen, får man ofte svaret: “Maite vil ikke give interviews om sin figur.”

For pressen er dette naturligvis en godbid, for hun giver åbenbart interviews om emnet, som “rtl.de” rapporterer: “Der er et enormt pres i vores branche. Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at der ikke var det. (…) Kolleger som Andrea Berg, der stadig ser så fantastisk godt ud som 56-årig, eller en Helene Fischer, der er så slank igen kun få uger efter fødslen – sådanne kvinder gør ikke presset bedre!”

Det lyder ikke som om, hun er tilfreds med sin figur. Hun går på “den ene diæt efter den anden”, siger Maite. Og resultatet? “Det har kun ført til psykologisk terror”.

Er det hele ved at blive for meget for hende?

Maite Kelly har succes, er sympatisk og har et kæmpe fanmiljø, som bærer hende på deres hænder. Men hvorfor har hun så lidt selvtillid? Hun er perfekt for sine tre børn og for sine fans. I en tid, hvor størrelse nul ikke længere er på mode, har Maite Kelly ingen grund til at føle sig presset.

Burde en medieprofessionel som hende ikke stå på scenen med fuld selvtillid og være en rollemodel for folk, der ikke går gennem livet med størrelse XS? Eller er hypen omkring hende simpelthen for meget for Maite? Hvorfor er hun tilsyneladende bange for ikke at se godt nok ud på billeder? Er presset for stort for Maite? Det kan vi kun spekulere om. I sidste ende er det kun Maite Kelly selv, der ved, hvad den virkelige årsag til fotoforbuddet er…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse