Forårs schlager: Tak Helene Fischer ‘Mitten im Paradies’

Endeligt, foråret er her, og man føler sig som var man “Mitten in Paradis”. Denne følelse er bekendt, det er en sang af Helene Fischer i denne smukkeste forårs schlager. Med klar afstand har den 28 årige sangerinde vundet jeres stemmer.

Faktisk kunne det forventes, at sange med unikke tekster som forår som “Verinika, der lenz ist da”, K”omm mit mir im Frühling nach Venedig” eller Tulpen aus Amsterdam” i denne afstemning vil tage sig særlig godt ud. Der var nogen som ikke klarede 5 % grænsen: Sangen “Bett im Kornfeld” med Jürgen Drews, ville ellers passe skønt til en forårsdag.

I foråret elsker vi livet
Tager man denne afstemning som en vejledning, så kan man komme med den konklusion at det i dette forår, er især de livsbekræftende sange der invitere til at drømme. Helene Fischer fik 57 % af stemmerne med sangen “Mitten in Paradies”. Andrea Berg med sangen “Ich liebe das leben” fik 18 %, da det er en sang som passer til alle tider på året. Det er imidlertid vigtigt at vi ved hvad der værdsætter livet, især når de første sol stråler fortrænger de mørke skyer.

Helene og Andrea simpelthen uovertruffen

Dette forklare, hvorfor disse to sange kunne holde de andre konkurrenter på tydelig afstand. Det spiller sandsynligvis en rolle, at Helene og Andrea er i høj kurs hos schlagerfansne, som en af kommentarende tydeligt siger:” Det var tydeligt at Helene og Andrea vil vinde. Både “Mitten im Paradies” og “Ich liebe das leben” eller “Schön ist es auf zu sein” med 7 %, 3 sange der sætter forårs feber yderlige i gang.

helene-fischer-andrea-berg

Kilde: Schlagr.de

Det skal du læse