Første indblik i hendes tour

I flere måneder var der tavshed, men nu er Helene Fischer tilbage på sin Instagram-kanal for første gang siden den 29. december 2022. Hun har nemlig store planer – og det skal hendes fans vide!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Helene Fischer er i øjeblikket ved at forberede en kæmpe arena-turné, der fra marts til oktober vil omfatte i alt 70 koncerter i Tyskland, Østrig og Schweiz. Og hendes fans kan se frem til noget helt særligt. Helene har nemlig allerede annonceret, at hun vil “gå nye veje” og tilbyde en oplevelse, som aldrig er set før.

Helene Fischer hænger med hovedet nedad

I december gav Helene Fischer de første glimt af sin træning hos det berømte Cirque du Soleil i Montreal, hvor hun arbejdede hårdt for at perfektionere sine danse- og akrobatiske færdigheder. Nu er der tre videoer, der giver et glimt af hendes turnéforberedelser. Optagelserne viser betagende akrobatik i svimlende højder og spektakulære vandfontæner. I et klip blev Helene endda belyst af spotlights, mens hun hang på hovedet – et ægte blikfang!

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Helene Fischer (@helenefischer)

Fans er ved siden af sig selv

Fansene er begejstrede og viser det i kommentarerne. En fan er helt vild: “Åh, hvor dejligt. Sådan et uventet tegn på liv. Jeg er så spændt, jeg kan ikke vente med at fejre det med jer!” En anden skriver: “Hallerne vil blive revet ned af festlighederne!” Nedtællingen er i gang…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse