Følelsesmæssige barndomsminder

Inka Bause inspirerer sit publikum med RTL-kuppelshowet “Bauer sucht Frau”. I interview taler oplægsholderen og sangeren åbent om sit privatliv, sin familie og særlige oplevelser. Nu, på en rejse tilbage til sin egen fortid, blev Inka meget følelsesladet, da hun svælgede i barndomsminder.

Det populære MDR-talkshow “Riverboat” fejrer 30 års jubilæum og det fejrer Inka Bause, som er en velkommen gæst i programmet. Inka aflagde et besøg på sin gamle bopæl og husker særlige øjeblikke fra sin barndom.

Inka Bause blev født i Leipzig i 1968 og tilbragte sin barndom i et præfabrikeret boligområde. Hendes succesfulde far Arndt Bause havde allerede sit eget atelier i kælderen.

Ikke så meget har ændret sig i det gamle hus, som Inka bemærkede: “Alt er det samme som før. Du ved ikke, om du skal kunne lide det eller ej.” Lille inka boede i dette hus i seks år. Men hun har kun positive tanker om det!

Da hun besøger sit gamle hjemland, bliver Inka Bause begejstret og husker: “Det føles altid som hjemme, barndom, god energi, varmt hjerte. Hvis jeg er i Leipzig i et par dage, begynder jeg med det samme at være Sächseln igen. Jeg er straks tilbage.”

Under rejsen ind i sin fortid husker hun især én ting med glæde: børnehaven! Inka Bause opdagede at tale som barn Inka Bause var et “passioneret børnehavebarn”, som hun selv siger.

Hun opdagede også, hvordan man taler som barn: ”Jeg fik engang et plaster over munden, fordi jeg snakkede så meget. Det betød selvfølgelig ikke, at jeg ikke snakkede så meget senere.” Heldigvis! I dag tjener hun udelukkende sine penge med sin stemme – som sangerinde og moderator.

I slutningen af ​​sit hjemmebesøg aflægger hun et besøg hos sin tidligere nabo. Lejligheden har samme grundplan som den tidligere lejlighed i familien Bause. Eller som hun selv beskriver det: “Lille, fint og hyggeligt”.

Inka Bause nød denne lille rejse tilbage i tiden til sin tidligste barndom, og hun har for det meste gode minder fra sine børnehaveår!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x