Fødslen nærmer sig

Foto: SWR/Kimmig/Wolfgang Breiteneicher

Det varer ikke længe før den helt specielle dag kommer: Christin Stark og Matthias Reim har børn, men ikke sammen, endnu. For Christin er det den første graviditet. Fødslen sker om et par uger. Hun har givet sine fans en detaljeret opdatering via de sociale medier.

Christin ser frem til fødslen med stor forventning og henvendte sig til sine fans fra den interne sangbod med en sympatisk video. Hun meddelte, at barnet ikke er langt væk: “Om et par uger er det allerede tid”. Hun glæder sig allerede “vanvittigt til denne tid og til denne rejse”. Meget taknemmelig for babyens lykke understregede den 32-årige, at hun gerne ville nyde det – “at blive mor”. Det har dog også konsekvenser for udgivelsesdatoen for albummet “Rock mein Herz”.

Album udsat til januar 2023

Hun talte om det med sit team i lang tid, før de i fællesskab besluttede at udsætte albummet. “Jeg havde bare ikke tid til at skrive og producere et topalbum med mit team” sagde Christin. Det er meget vigtigt for hende, at det virkelig er perfekt, og at hendes fans er glade for sangene. “Jeg har altid mange tanker,” understregede den hjertevarme Christin.

Den nye dato er den 23. januar 2023. Det vil alle helt sikkert forstå. At blive mor er noget helt særligt. Især når det er det første barn, som i Christins tilfælde. Efter fødslen, med fornyet fokus, kan hun helt sikkert levere et fantastisk album til fans.

Første egen klubtur finder sted

Indtil da kan fans dog feste med Christin. Hun annoncerede, at hun ville være en del af “Schlagerfest.XXL”-turneen med mange kolleger og i Matthias Reims koncertrække. Og hendes første egen klubturné kommer også til at foregå som planlagt. Dette starter den 15. oktober i Stuttgart. Ingen tvivl, der bliver en masse rock.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x