Florian Silbereisen_ „Die Schlager-Hüttenparty des Jahres“ uden Klubbb3

Billede: MDR/ORF/Peter Krivograd

Florian Silbereisen har netop afholdt “Schlagerchampions” med “Eins der Besten”, “Schlager-Hüttenparty des Jahres” er det næste show. Giovanni Zarrella, Matthias Reim, Mickie Krause, Thomas Anders og mange flere vil være der.

“Schlagerchampions” var en kæmpe succes for Florian Silbereisen og hans team. Showets nye koncept gik helt ud, som man fra SchlagerPlanet forklarer i deres detaljerede showanmeldelse. (kommer her en af dagene) Men efter showet er Florian Silbereisen altid igang med det næste show. Allerede den 1. februar fortsætter MDR-tv med ”Schlager-Hüttenparty des Jahres”.

“Hüttenparty” med Florian Silbereisen, men uden Klubbb3

Med er også mange stjerner, som man også kunne se ved “Schlagerchampions”. Det er dog mærkeligt for i de sidste tre år har det heddet “Klubbb3 Hüttenparty”, i år hedder kun “Schlager- Hüttenparty”. Desuden er Klubbb3 medlemmerne Jan Smit og Christoff de Bolle ikke engang på gæstelisten sammen med Florian Silbereisen.  Jan Smit var i slutningen af sidste år syg med en halsbetændelse, men er rask igen, har været sammen med sin søn for at se fodbold. Der må være en anden grund til fraværet.

Overraskende er også Andreas Gabaliers bror Willi Gabalier med ved “Hüttenparty”. Det så ud som temaet Jodle ved “Schlagerchampions” mødte stor respons.

Dette er de første stjerner ved “Schlager-Hüttenparty des Jahres”:

Thomas Andrea og Florian Silbereisen
DJ Ôtzi
voXXclub
Willi Gabalier
Marianne Rosenberg
Giovanni Zarella
Andy Borg
Matthias Reim
Mickiy Krause
Oli P.
Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross
Lucas Cordalis
Hansi Hinterseer
Ross Antony

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse