Florian Silbereisen som gæst i “Helene Fischer Show”?

Rygtemøllen bobler. Efter tre års pause er “Helene Fischer Show” tilbage på ZDF 1. juledag. Stor glæde blandt fansene, men hvem skal være gæst? Før i tiden var det altid en blanding af nationale og internationale stjerner. Schlager.de har et gæt: Kunne Helenes ekskæreste Florian Silbereisen dukke op?

Vi husker det: Helene Fischer og Florian Silbereisen var schlagerscenens mega drømmepar. Selvom de to gik fra hinanden i 2018 efter ti år sammen, ønsker fans sig stadig intet andet end et kærlighedscomeback.

Men lad os starte fra begyndelsen: Da Helene og Florian gik fra hinanden i 2018, var der intet ondt blod. Tværtimod: De to bekræftede gentagne gange, hvor gode venner de var. Frit efter devisen: Ingen kan skille gode venner ad! Så langt, så godt. Florian sagde dengang til “BILD”: “Vi har stadig planer sammen: For eksempel vil vi gerne præsentere vores første fælles tv-show engang i de kommende år”. Indtil videre er det tidligere drømmepar blevet set sammen på tv-scenen en gang eller to, men man kan ikke kalde det et fælles show. Sidste gang de delte scene, var Florian Silbereisen vært for Helene Fischer ved hendes mega comeback-koncert på det olympiske stadion foran et forbløffet publikum i München i 2022.

Overraskelsen lykkedes, og fansene var ude af sig selv over, at Florian af alle mennesker ville annoncere sin ekskæreste. Siden da har schlagerfællesskabet ventet på mere fra de to. Helene er i øjeblikket på sin “Rausch Live”-turné, og Florian er forsvundet fra scenen. Han vil ikke være vært på “Schlagerbooom” igen før slutningen af oktober. “Helene Fischer Show”, som bliver optaget i Düsseldorf i begyndelsen af december, ville være den perfekte lejlighed til at præsentere sig selv sammen igen. Der er endnu ingen gæsteliste. Hvem ved, måske er de to allerede ved at lægge planer for den store fælles optræden… Vi krydser fingre!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse