Florian Silbereisen: Mere end 5 Millioner så Schlagerlovestory 2020!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

På grund af den aktuelle Corona-krise må Schlager-fans undvære Florian Silbereisens gigantiske schlagershows i lang tid. Allerede i den sidste uge på MDR sammen med andre Schlagerstars tilføjede han DSDS-nykommeren Ramon Roselly til Schlager-familien i “SchlagerXircus”. Nu var der endelig den længe ventede tilbagevenden i hovedprogrammet for ARD. Med succes!

“Schlagerlovestory.2020 – Das große Wiedersehen” blev set af mere end 5,08 millioner seere. Showet, hvor Stefan Mross og Anna-Carina Woitschack sagde ja til hinanden, opnåede således en anstændig markedsandel på 17,9 procent.

Eurovision-showet produceret af Jürgens TV var også det mest succesrige show lørdag. Selv “5 gegen Jauch” (RTL) og “Schlag den Star” (ProSieben) ville ikke engang være kommet op på Silbereisen-kvoten.

Foran Silbereisen var kun ZDF med en genudsendelse af “Ein starkes Team”, som blev set af 6,36 millioner seere. Indtil videre har intet underholdningsshow haft en chance for at vinde en prime time mod en thriller.

Showet, der fandt sted i Leipzig uden publikum, var altså mere end overbevisende.

Til stede var også Andrea Berg, Roland Kaiser, Howard Carpendale, Ben Zucker, DJ Ötzi, Giovanni Zarrella, Anna-Carina Woitschack og Stefan Mross, Daniela Katzenberger og Lucas Cordalis, Marianne Rosenberg, Semino Rossi, Thomas Anders, Ramon Roselly og Andy Borg.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse