Florian Silbereisen: Han taler om adskillelsen fra Helene Fischer!

Foto: WDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Den 19. december 2018 meddelte drømmeparret i den tyske schlager Helene Fischer og Florian Silbereisen deres adskillelse. En mumlen gik gennem medieverdenen. Men adskillelse er altid en ny begyndelse. Efterfølgende er Helene begyndt at date akrobat Thomas Seitel, og Florian er officielt single, men gør et anstændigt karrierehop.

I et interview med magasinet “Bunte” talte Florian Silbereisen om adskillelsen. Tilsyneladende kan han trække noget meget positivt ud af det. Ikke underligt, da showmesteren siden da har klatret stejlt op ad karrierestigen:

Ud over sine allerede meget populære tv-shows tog han på en stor turné med mange stjerner, han var allerede i juryen for “Deutschland sucht den Superstar”, og han er kaptajn for ZDF-klassikeren “Das Traumschiff”.

Florian synes også meget tilfreds i interviewet: ”Jeg tror, at alt i livet kommer som det skal,” sagde han. ”Hvis Helene og jeg ikke havde delt os, var jeg måske ikke ansat på ‘Das Traumschiff’, fordi det ofte betyder, at du er væk hjemmefra i lang tid. Men på denne måde blev jeg lidt mere involveret i mig selv og mit arbejde. ”

Helene Fischer & Florian Silbereisen forbinder endnu mere …

Selv om Helene tilsyneladende er forsvundet siden adskillelsen (hun tager en pause, og hendes store comeback er nu blevet udsat af Coronaen) – for Florian går det meget godt.

Men der er ikke noget skænderi mellem de to. Florian understreger gentagne gange i interviewet, at de adskilte sig i venskab og stadig har kontakt i dag.

Det kunne du se på “Schlagerbooom” i sommers, da Helene overraskende var på scenen. En forestilling, som selv hendes eks og show vært Florian ikke vidste om. Selvfølgelig var tårer uundgåelige.

Ny kærlighed til Florian Silbereisen?

Rygterne om, at Florian Silbereisen også har fundet en ny partner, er ikke stoppet siden adskillelsen i 2018.

Ikke underligt, da han er en eftertragtet single: smuk, sympatisk, vellykket, humoristisk – hvilken kvinde ville ikke blive svag der? Imidlertid ser Florian ikke ud til at have fundet den rigtige endnu. I det mindste ikke officielt.

Men han er stadig ikke et barn af sorg, som han afslørede i interviewet med “Bunte”: ”Jeg går åbent gennem verden. Hvis det skal ske, sker det. Flirt er rart. Jeg har ingen planer om at gå i kloster. “

I alle tilfælde er vi meget glade for at se, hvordan han vil gå …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse