Florian Silbereisen: Han er klar til en ny kærlighed!

Foto: WDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen er klar. Klar til en ny kærlighed. ”For mig har kærlighed intet med tid at gøre, og du kan alligevel ikke planlægge. Hvis det skulle ske, sker det, ”sagde Flori i et interview med“ BUNTE ”. Flirting er rart for ham.

Ord, der viser, at Florian tilsyneladende langsomt men sikkert har klaret sig igennem adskillelsen. Men emnet “Helene Fischer” er på ingen måde afkrydset af for ham: De to er “bedste venner” og udveksler regelmæssigt information om private og professionelle anliggender.

“Indtil videre har hun ikke bedt om leje”

Der er dog stadig et par problemer: Efter at have flyttet ud af det delte hjem havde han efterladt forskellige kasser i kælderen til den russiskfødte kvinde ifølge interviewet. Han mener også, at Helene ikke er trist, når han henter et par kasser. ”Indtil videre har hun ikke bedt om leje for mine kasser,” afslørede 38-åringen.

Hans kærlighedsliv, som blev spekuleret på igen og igen efter adskillelsen, er sandsynligvis ikke længere et problem for Flori. Det er meget mere den aktuelle krise, der ser ud til at bekymre ham.

“På den ene side føler man sig som unødvendig, helt unødvendig. På den anden side har du brug for det lige nu. ” Ikke kun Florian Silbereisen er berørt af dette.

Ingen ved, hvordan verden vil se ud efter krisen. Men selv om usikkerheden altid er allestedsnærværende, forbliver den sympatiske moderator optimistisk. Han vil fortsætte med at forsøge at få et par mennesker til at smile.

”Vi vil mestre krisen sammen og på et tidspunkt grine og feste sammen igen,” sagde han i konklusionen. Og det håber vi også, for hans Schlagerlovestory blev annulleret i marts.

Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse