Florian Silbereisen: Han beder om hendes kærlighed!

Foto: WDR/ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen kan ikke og ønsker ikke at holde sine følelser tilbage. Nu beder han højt for Helene Fischers kærlighed. Hvornår vil hun endelig lytte til sit hjerte?

”Hej, prøv igen med mig. Alle vores stjerner er her stadig. Jeg føler mig stadig hjemme her med dig … ”Florian synger disse linjer med inderlighed i sin seneste sang.

Ord der lyder som en anmodning til eks-kæreste Helene, der forlod ham til fordel for akrobaten Thomas Seitel tilbage i 2018.

Og videre: ”Hvorfor skulle jeg lyve og sige, at jeg kan håndtere det. Jeg ville være på jorden, hvis du ikke var der mere”.

Mere end 220.000 fans så videoen på YouTube på kun fire dage. Og for mange er det klart: Det elskede nummer antages at være et vågne opkald til Helene. Måske husker hun at have sagt til Flori offentligt: “Du er ikke kun min store kærlighed, men … også min bedste ven.”

Hun sang aldrig en hymne som denne til danseren Thomas. Er han virkelig Mister Right? Hvis du lytter til Eppertshausen i Hesse, hvor Thomas kommer fra, finder du ikke noget godt: Ikke engang hans bedstefar ved noget om et mulig bryllup mellem Helene og Thomas.

“Ingen kan sige, hvad der vil ske, hvis vi ikke prøver det,” fortsætter Floris Lied. Helene skulle lytte til ham – og til hendes hjerte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse