Florian Silbereisen: Dette kælenavn gav han Helene Fischer

Kælenavne er gode til forhold, som mange forskellige undersøgelser har vist. Forskerne fandt endda ud af, at lykkelige par bruger kælenavne oftere end utilfredse. Og vores schlagerstjerner kan også godt lide at komme med gode kælenavne til deres kære.

Florian Silbereisen: Det var det, han kaldte sin Helene. Påstået kaldte han altid Helene Fischer “Schatzi”. På den anden side kaldte Helene ofte Flori “Herzblatt” ifølge NDR – og måske havde forholdet mellem de to fungeret endnu længere, hvis han var kommet med noget pænere?

Hvad kalder andre schlagerstjerner deres kære?

Michael Wendler:

Laura er hans “Ovn”. Vi har ofte set i forskellige Instagram-indlæg, at Laura kan lide at kalde Michael “Schatzi” eller “Beebi”. Og Michael Wendler har også kælenavne på lager til sin Laura. Ifølge Münchner Abendzeitung kalder han hende kærligt “ovn”. Og det er der en grund til: Det skal være lige så varmt som en ovn. Og for Michael betyder ikke det med hensyn til visuelt, men med hensyn til hendes kropstemperatur. Laura er den, der varmer sin Michael, hvis det er koldt i sofaen om aftenen.

Howard Carpendale:

Ifølge T-Online burde Howard Carpendales kone Donnice ikke have erobret hans hjerte med kælenavnet “Howie”, fordi han slet ikke kan lide dette. Han siger, “Jeg er ikke Howie-typen, kort og godt, men selvfølgelig ved jeg, at navnet er kærlig ment.”

Linda Hesse:

“Jeg kan godt lide at sige ‘Mullemaus’ men bruger ikke det søde kælenavn  til sin partner André Franke, men til sin hund. Hun kan lide at sætte sjov på de kærlige udtryk, og ting som “Hasenzahn” eller “Mullemaus” kommer ud af dem. Og forresten kan Linda også sige “Mauserl” til vennerne.

Andrea Berg:

Eksklusivt kaldenavn for sine fans Ja, fans er selvfølgelig mennesker, man elsker, og som vores schlagerstjerner har et særligt bånd til. Så også for Andrea Berg. Hendes fans kaldes derfor “drømmepirater” af hende. Og hvis Andrea er så kreativ i denne henseende, må hendes mand Uli have fået et meget flot kaldenavn fra hende.

Vanessa Mai:

Hendes mand er simpelthen en “Schatz” – Andrea Bergs svigerdatter er ikke så kreativ, hun og hendes mand Andreas Ferber kalder hinanden “Schatz” ifølge “express”. Vanessa fik dog et meget sødt kælenavn fra sine tidligere bandkammerater. Der blev hun kaldt “Smurf”, simpelthen fordi hun er så lille. Hvor sødt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse