Feuerherz: Helt nyt album i kulissen

Kilde: Feuerherz Web

Caught In The Act, Take That og Backstreet Boys – disse boybands skriver historie. Deres tracks har præget en hel generation, teksterne er for fans blevet folkesange. På trods af den store hype, var det ikke noget som vakte interesse: Et boyband, der begejstrede det tysktalende publikum. Men så kom de unge Feuerherz…

De fik virkelig vendt den tyske musikbranche på hovedet! De fire venner, Dominique, Matt, Karsten og Sebastian, står ikke kun for en dansevenlig og moderne schlager-stil, men også for den nye generation af boybands.

I 2018 fejrer vi Feuerherz år: Det starter med det helt nye album, “Feuerherz”, som udkommer på fredag. “Feuerherz” er det tredje album fra de fire venner – og det lover godt: Deres debut landede ikke kun på album-hitlisten, men også på Airplay-hitlisten med tre titler.

I oktober starter den første store solo tour for de unge stjerner, hvor de er klar til at vælte syv byer. Billetterne er sat til salg. Hvis du vil med, skal du være hurtig til at sikre dig billetter.

For at forkorte ventetiden, udgav de unge stjerner for et par uger siden den første single “In meinen Träumen ist die Hölle los”. Sangen er kun en lille forsmag på album nr. 3.

Kilde: Schlager.de

Bestil det her: Feuerherz

Det skal du læse