Fernsehgarten: En lille ledetråd afslører det – det er kun et par uger væk

ARD har allerede vist vejen. Men hvornår følger ZDF trop? Glæden hos schlager- og folkemusikfans må have været stor i denne uge. ARD annoncerede trods alt, hvornår Stefan Mross og hans kultshow “Immer wieder sonntags” ville vende tilbage fra deres pinefulde lange vinterpause. Men hvornår følger ZDF og “Fernsehgarten” trop?

Stefan Mross og hans musikalske venner skyder sommeren i gang den 16. juni 2024. ARD-seerne kan se frem til i alt tolv programmer. Og til en sæson, der varer omkring tre måneder. Den 48-årige trompetist fra Traunstein vil først være vært for sit sidste “Immer wieder sonntags”-program den 8. september. Der er endnu ingen præcise datoer for Andrea Kiewels “Fernsehgarten”-program, men ZDF har allerede offentliggjort en lille detalje – om end meget skjult.

Hvornår offentliggør ZDF datoerne for “Fernsehgarten”?

Tv-stationen har offentliggjort på den officielle billetside, at forsalget af billetter til “Fernsehgarten” starter den 1. marts 2024. De nøjagtige datoer for programmerne vil være kendt senest på det tidspunkt. Måske vil fans også være heldige, og de første temaer for showene vil blive annonceret ved starten af forsalget. Det skulle være klart, at der vil være den legendariske “Mallorca-Fernsehgarten” igen i år. Og “Oktoberfest-Fernsehgarten” har også været en del af det faste repertoire i ZDF’s søndagsshow i årevis.

Vi glæder os allerede til den nye sæson af “Fernsehgarten”, til Kiwi, til legendariske forestillinger og den smukkeste polonaise på tysk tv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse