Fernsehgarten 2018

Kilde: ZDF.de

Fernsehgarten året 2018 er i startposition. Fra april begynder det på Tenerife. Så byder Andrea Kiewl velkommen til stjerner som Wincent Weiss, Semino Rossi og Beatrice Egli i Fernsehgarten on Tour. Fra den 06.05.2018 starter så den endelige almindelige Fernsehgarten på Mainzer Lerchenberg. Vi spekulerer i dag, hvilket motto der venter os, og hvilke stjerne gæster Kiwi inviterer til showet.

Stjerne gæster i Fernsehgarten 2018

Den 06.05.2018 starter det store Fernsehgarten år 2018. Sidste år startede det kun en dag senere under mottoet “endelig sommer igen”. Siden temperaturen sidste år ikke var så sommerlig, vil Kiwi i år helt sikkert sætte et andet motto. Det vil helt sikkert være musikalsk. I starten af Fernsehgarten året, vil Kiwi sikkert invitere den ene eller den anden høj kaliber til Mainzer Lerchenberg. Vi mener, at dette kunne være en stjerne i formatet  som Vanessa Mai eller Beatrice Egli.

Discofox-Fernsehgarten

Discofox-Fernsehgarten er hvert år utroligt populært, og sidste år var det allerede relativt tidligt, d. 21.05. I år vil Kiwi ikke spilde så meget tid og vil invitere dig til at danse med tidligt i sæsonen. Det tænkelige er 27.05. med så store stjerner. Vi tænker på Fantasy og Amigos. Sidste år var disse to grupper også gæster hos Kiwi, og dette blev meget godt modtaget af publikum!

Fernsehgarten til ESC

Også i 2018 vil der højst sandsynligt være en Fernsehgarten til “European Song Contest”. Arrangementet finder sted i Portugal i år, og Kiwi vil ikke gå glip af muligheden for at præsentere en egnet Fernsehgarten. Da ESC er d. 12.05. går vi ud fra, at Fernsehgarten starter med ESC den 13.05.2018. Kiwi inviterer som regel altid internationale stjernegäster til dette. Sidste år, var det eksempel The Next Level, Aura, Cascada, Il Volo, Imany og Kaya Yanar.

Fernsehgarten-Flohmarkt på pinsedagen

Traditionelt bruger Kiwi pinsen til at handle på Fernsehgarten-Flohmarkt. Pinsemandag er i år den 21.05.2018. Præcis på denne dag er i øvrigt også en Fernsehgarten (ja du læste rigtigt, på en mandag).

Kilde: ZDF.de

Fernsehgarten schlagerest til sommer

Det store spørgsmål, mange Fernsehgarten fans spørger sig selv om næsten hver dag, er om Helene Fischer kommer i Fernsehgarten i år? Helenes store tour i 2018 slutter den 22.07.2018. Derfra er Helene Fischer tilgængelig for Fernsehgarten. Måske kommer hun endda i samme udsendelse som Andrea Berg?

Oktoberfest-Fernsehgarten

Et højdepunkt i Fernsehgarten er altid altid Oktoberfest Fernsehgarten. Den største folkefest i verden starter den 22.09.2018. Men Fernsehgarten sæsonen er allerede overstået der. Måske fejrer Kiwi den store Oktoberfest den 16.09.2018, som den sidste Fernsehgarten i sæsonen. Klassisk vil stjerner være festmusikere som Antonia aus Tirol eller Jürgen Drews og Mickie Krause.

Uanset hvad der sker, er Fernsehgarten 2018 et rigtig spændende og begivenhedsrig år!

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse