Fantasy udgiver nyt album “Weiße Weihnachten mit Fantasy”

Hvert år drømmer vi alle om en hvid jul – og Fantasy gør det muligt i 2020. Seks år efter deres vellykkede X-Mas-album “Weihnachten mit Fantasy”, der havde nået guldstatus med over 100.000 solgte plader, præsenterede Freddy og Martin endelig efterfølgeren kaldet “Weiße Weihnachten mit Fantasy”.

Den berømte Schlager-duo opfylder et længe ventet ønske fra sine fans og bringer store følelser, varme og en stemning af velvære ind i julestuen.

Indpakket i den umiskendelige Fantasy-lyd giver de to schlagerstjerner både juleklassikere og nye sange til under juletræet, hvorunder de også har skjult en meget speciel gave – nemlig en tysk version af Wham!-hittet “Last Christmas”. ‘

Fantasy-albummet fortsætter med at bringe alt, hvad der hører til en vidunderlig hvid jul. Børnenes øjne skinner, når far tager den røde jakke på “Ich spiel für dich den Weihnachtsmann”).

Ren romantik, når du ser på kærlighedsfestivalen: ”Ingen kan lide at være alene i julen”. Og selvfølgelig forventningen, som ofte begynder med et kæmpe rod i julebageriet og bringer hele familien sammen.

Ligesom Rolf Zuckowski og hans venner har Freddy og Martin valgt deres fortolkning af det uforglemmelige hit „In der Weihnachtsbäckerei“ og „heimische Backstube“ – en fest for ørerne for store og små.

”Vi ønskede at gøre lave meget specielt. Vi har et farverigt udvalg af sange på albummet – både dækkede sange, som du kender fra engelsk, såvel som vores egne Fantasy-sange, der blev skrevet specielt til jul “, afsløre de to musikere, der har fået fanhjerter til at slå hurtigere i over 20 år nu, og som udgav deres ellevte studiealbum med titlen “10.000 bunte Luftballons” i sommers.

I den kommende vinter vil cirklen blive fuldendt, når de farverige balloner i Schlager-amentet får følgeskab af de farverige gaver under juletræet, og Fantasys hvide jul vil ringe ind.

Med en fantastisk årskalender 2021 i pakken! Strengt begrænset! 14 festlige titler til den perfekte dosis julemagi. Absolut ikke at gå glip af!

Skynd dig at købe deluxe albummet: Weiße Weihnachten mit Fantasy Deluxe

Med en fantastisk årskalender 2021 i en pakken! Strengt begrænset! 14 festlige titler til den perfekte dosis julemagi. Absolut ikke at gå glip af! + DVD’en til den succesrige duos nye julealbum! Ser frem til smukke billeder og landskaber og meget speciel musik og ord fra Freddy og Martin.

Skynd dig at købe deluxe albummet med DVD: Weiße Weihnachten mit Fantasy Deluxe + Weiße Weihnachten mit Fantasy DVD

Det skal du læse