Fantasy: Schlager-kolleger beskrev dem som et “tomandsband”

Da Martin Marcell og Freddy March mødtes for første gang, troede de aldrig, det var muligt, at de sammen ville blive et stort hit i schlagerbranchen. I “StadlPost” husker duoen sin begyndelse.

“Vi fandt ud af vores første chart-position under en forestilling. Det var en overvældende følelse, selvom det kun var en 86. plads,” erkender Martin Marcell med et smil. “I vores første fem år følte vi, at vi optrådte på hver pub, ved hvert bryllup, til fødselsdagsfester, byfester, brandvæsenets festivaler i Ruhr-området for meget små gager. Efter disse fem år var det en stor fornøjelse og overraskelse for os at være på hitlisterne.”

Små forestillinger, lille gage

Freddy März husker også, hvor svært vejen til succes var. Især for motivationen: ”Vi havde mange forhindringer, men vi overvandt dem alle sammen. Det gode ved os var, at vi motiverede hinanden. For der var selvfølgelig også tidspunkter, hvor den ene eller den anden næsten ville stoppe. På grund af de mange forestillinger, vi havde, kunne man ikke lave noget andet arbejde, men med de små honorarer, vi fik, var det ikke nok til at dække de løbende omkostninger.”

Det gode ved dem er at de er bedst venner, og har altid haft hinanden. »Når den ene var fortvivlet, løftede den anden ham op og opmuntrede ham til at blive ved med at kæmpe. Vi har absolut ikke fortrudt og ville gøre næsten alt på samme måde igen,« afslører Freddy March i et interview. Et godt indblik! De kan dog være særligt stolte af én kendsgerning, som Martin afslører: “Vores succes kom ikke fra den ene dag til den anden. Vi arbejdede meget hårdt for det og var nødt til at vinde hver eneste fan.” Drengene var endda på randen af ​​ruin.

Først blev der grinet ad dem

Og mens de nu er i toppen af ​​schlagerbranchen, har Fantasy kæmpet med kritikere. ”Selvfølgelig var der kritikere eller kolleger, der smilede til os og kaldte os ‘tomandsbandet’, fordi vi var uden succes i så lang tid. Men det opmuntrede os kun til at fortsætte. Netop disse kolleger siger i dag i øvrigt: “I fortjener jeres succes. Vi har altid troet på jer.” Ja, ja … det var ikke helt sådan,” griner Freddy März.

Kilde: Stadlpost.at

Extra info: Fantasys succes tog fart efter at Andrea Berg havde dem med som opvarmningsband … red.

Det skal du læse