Fantasy-Martin viser stolt familieforøgelsen

Billede: Fantasy Facebookfantasymusik

Med et sådant billede smelter hjertet: stolt præsentere Martin Hein og hans kæreste Mela Rose den nyeste generation i familien. Hvalpen MIKY vender fantasy-stjernens liv lidt op og ned. Hvorfor var der mange spekulationer om dette billede, kan du læse her …

Med ordene “Melanie og jeg får familieforøgelse, og snart begynder en ny fase af livet for os” begyndte Martin året med denne besked Facebook-side. Vi må indrømme, at vi først havde lagt lidt mere i disse ord.

Flere rapporterede om en mulig baby historie af Martin Hein og hans nye kæreste Mela Rose. Men nu fik vi oplysningerne om, at det faktisk er et “afkom”, men det er mere af en anden natur. Det unge par er glad – og forståeligt – for hunden MIKY.

Var det bare et PR-stunt?

Hos Schlager.de undskylder man selvfølgelig og det gør vi også, at vi har “gået på æggen” af denne tvetydige erklæring! Vi beklager denne misinformation! Selvfølgelig ville vi have været meget glade for det unge par, men året er stadig ung og nu glæder vi os til “dyrets vækst” i Hein / Rose.

Der er stadig spørgsmål om, hvorvidt denne tvetydige meddelelse havde til hensigt at retfærdiggøre en sådan misforståelse?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse