Fantasy: “Gør det selv mand!!”

Med over 200 optrædener om året er Martin og Freddy fra Fantasy blandt de mest eftertragtede schlagerduoer af alle. I efteråret 2018 lancerede de deres jubilæumstour “Das Beste von Fantasy – Die Jubiläumstournee”, og i marts 2019 går touren ind i en anden runde med 35 byer. En temmelig anstrengende tid for de to. Man undrer sig: Hvad gør gutterne egenlig, når de er hjemme?

Hvad laver du, når du har fri? Ligger på din sofa, tager på ferie, handler eller bare ser på tv-shows hele dagen lang! Sådan forestiller vi andre os måske at en afslappet pause skal være. I Fantasy ser det imidlertid anderledes ud.

I hvert fald hos Martin Hein!

I stedet for at tage en pause fra hverdagen, tackler han i sin egen have! Gang i motorsaven og ned med grønne. Og fordi det er så rart, sender han et foto af det på sin Facebook-side:

Billede: Martin Hein Facebook. Hej mine kære, hvor dejligt er det efter en 8 timers havearbejde, at ligge på sofaen igen. I dag var dagen efter mottoet “Gør det selv manden” – Hav en god aften for jer alle sammen

Otte timers havearbejde er ikke et helt nemt selv for en erfaren mand som Martin Hein, så nu glæder han sig til sin velfortjente afslapning! Og den han har ærligt fortjent.

Kære Martin: Vi anbefaler, god musik. Dertil har du nok af Fantasy at byde på:

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse