Fantasy: Freddy udsætter brylluppet – med god grund

Billede: Fantasy Facebook

Fantasy sanger Freddy März har udskudt sit planlagte bryllup med partneren Dean. Årsagen til det, burde ikke kun gøre fansene triste.

Freddy März og Martin Hein fejrede deres 20 års jubilæum med et album og en ledsagende stor tour. Faktisk bør man følge et andet højdepunkt ved Freddy efter turen: Han ønskede at gifte sig med sin partner gennem længere tid, Dean. Datoen var allerede fastlagt, og selv Sandros bryllupsdag var allerede kendt.

Men nu fortæller Freddy, at han skal udsætte sit bryllup med Dean, foreløbig. Men udsættelsen “har dog en positiv årsag”, skriver Freddy via Facebook.

“Vores tur er så booket op, så mange af jer vil stadig se fantasy showet, at Martin og jeg besluttede at fortsætte jubilæumsturen i efteråret,” fortæller de. Selvfølgelig er Martin og Freddy meget glade for den store efterspørgsel, men:

“Jeg har bare ikke tid til virkelig at nyde bryllupsfesten, og Dean og jeg besluttede at feste på et senere tidspunkt.”

Af denne grund ser Freddy, med et grædende og grinende øje, på udsættelsen af brylluppet, men han ser jo frem til koncerterne.

Fantasy- Bryllup udsat: Sådan reagerer fans

Fans reagere med stor sympati på opslaget. De fleste finder beslutningen korrekt i betragtning af presset på deadline: “En sådan begivenhed tager tid og skal nydes uden pres”, skriver en bruger. En anden skriver “Hovedsagen er, at I er lykkelige”.

Fantasy: Jubilæums Tour 2018 – nye datoer?

Fantasy Tour er efter de aktuelle terminer, som var planlagt til slutningen af juni 2018, slut og skulle i begyndelse af oktober fortsætte. Hvorvidt der er flere koncert datoer, der falder i tidsrummet for det planlagte bryllup, er ikke klart ud fra Freddys post.

Billede: Fantasy Facebook

Kære venner,

Hvis man ønsker at binde bånd, med hinanden, er noget helt specielt for alle, at man med familie og sine bedste venner vil fejre. Mange af jer vil kunne forstå, fordi du selv var spændt uger og måneder før ens bryllup, at man vil nyde dagen, dagene eller ugerne bagefter. Dean og jeg ville giftes til september. Vi har forrådt jer og inviterede dig, personligt eller i det mindste jeres hjerter at være med. At vi må udsætte vores bryllup, har en positiv begrundelse: Vores Tour var reserveret af så mange, så mange af jer vil stadig se Fantasy showet, at Martin og jeg har besluttet at forsætte vores jubiløums Tour til efteråret, så ingen bliver skuffet. Det er vi naturligvis glade for, det gør at jeg ikke rigtig har tid til nyde en bryllupsfest og Dean og jeg besluttede derfor at fejre på et senere tidspunkt. Så smertefuld det er på den ene side – glæder den anden side af mig til at fejre videre ved jubilæums Tour og ordentlig lave en fest.

Jeres
Freddy

Det skal du læse