Fantasy-Freddy: Det er, hvad han synes om den katolske kirke

Foto: SWR/Andreas Braun

Freddy og Martin fra Fantasy er begge katolikker. I et interview har de nu udtrykt sig kritisk over den aktuelle kirkesituation, fordi par af samme køn ikke officielt bliver anerkendt.

Freddy: “Jeg tror ikke på, hvad der står i Bibelen”

Freddy Malinowski har været i et ægteskab af samme køn i mange år. Som en troende katolik er det nogle gange ikke så let, fordi hans kirke åbent har talt imod homoseksualitet.

I en podcast “Aber bitte mit Schlager” finder Freddy meget klare ord om dette emne: ”Jeg tror ikke på, hvad Bibelen siger. Jeg tror ikke, hvad præsten siger i kirken. Jeg tror på Gud. Og jeg tror ikke, at Gud har et problem med det, når jeg er glad. Især kirken skal åbne sig for det. Så hvis nogen er for verden og er der for mennesker og ønsker, at folk skal have det godt, så vil jeg ikke kritisere ting, som folk gør.”

Freddy får støtte fra sin mor

Hans kollega Martin Hein er også enig. Et stop for Freddy er altid hans mor, som han fortsætter: ”En kirke, der kritiserer et liv, som en person har besluttet selv – disse er ikke venner for mig. Jeg tror bare på den gode Gud, som jeg forestiller mig i mit hoved, og Gud er god for mig. Min mor siger altid: Freddy, du behøver ikke at skamme dig over dig selv. Hvis Gud ikke havde ønsket, at du skulle være sådan, ville du ikke være sådan.”

Store, ærlige ord fra Freddy Malinowski. Og mange kirkemedlemmer synes at være enige med ham. Efter mange overskrifter og vidnesbyrd mod alle homoseksuelle mister kirken flere og flere medlemmer. Denne tendens kan observeres over hele verden.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse